Skocz do zawartości

restart samsunga z170

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: restart samsunga z170

Logi - Zablokowany Facebook

OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Restart Komputera przy uruchamianiu Adobe Flash Cs3

Zainstalowałem Adobe Flash Cs3 i gdy chce go uruchomić to komputer nagle mi się restartujeCombofixComboFix 08-06-12.2 - Drexos 2008-06-14 17:43:06.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.526 [GMT 2:00]Running from: D:\ComboFix.exe * Created a new restore...
  • Oprogramowanie
  • napisane 14 06 2008 17:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2647

Komputer się nie uruchmia BSOD - Asus P5K-e

Hej,Przede wszystkim witam wszystkich użytkowników forum i z góry dziękuje za okazanie zainteresowania tematem Postaram się dość zwięźle przedstawić mój problem. Otóż za każdym razem, kiedy uruchamiam komputer po kilku godzinach uprzedniego spoczynku, doświadczam po drodze wiele dziwnych zjawisk. Przykładowo: Przy...

Dziwne uruchamianie komputera

Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w...
  • Archiwum
  • napisane 31 10 2008 19:30
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2748

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Generalnie komputer wiesza się podczas uruchamiania systemu windows xp.Ale zaczynając od początku. Kiedy włączałem komputer "na zimno" (np. po dwóch dniach albo po nocy) słychać, że dyski odpalają, niby wszystko się włącza, ale nic się nie dzieje. Monitor się nie włącza, nie słychać żadnych dźwięków NIC. Musiałem odciąć dopływ prądu, i ponownie uruchomić kompa i komp odpalał. Zaczęło...

> Samsung 250GB SATAII wykrywany dopiero po drugim restarcie

Kupiłem niedawno nowy dysk - SAMSUNG 250GB SATAII - i mam z nim problem. Mianowicie bios wykrywa go dopiero po drugim restarcie. Po włączeniu komputera dysk nie uruchamia się (brak zasilania?). Gdy go zrestartuje (nawet po 2 sekundach od włącznie komputera) dysk dostaje zasilanie, ale bios cały czas go nie wykrywa....
  • Archiwum
  • napisane 22 12 2007 12:58
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1405

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32846

Błąd błąd pliku NTLDR podczas instalowania windows XP

witam. mam czysty dysk sformatowany 80 GB.. ale niestety jak go podlaczam i wkladam plyte XP Zbootowana to nie chce sie instalwoac wystepuje blad BLAD PLIKU NTLDR czy jakos tak i nacisnij ctrl+alt+del aby uruchomic ponownie... ale to nic nie daje.... co moge zrobic zeby zaisntalowac na niego XP??. a moze da sie poprzez podlaczenie do komputera innego gdzie na dysku jest XP wlozyc plyte z Xp i...
  • Windows XP
  • napisane 25 12 2007 13:26
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2530

Zmiana nazwy użytkownika (nie konta użytkownika) Windows 8

1. Podczas włączenia komputera (widoczne logo) wciśnij F4.2. Następnie kliknij przycisk Zgadzam się, aby zaakceptować Umowę licencyjną. Samsung Recovery Solution 43. Wyłoni się okno aplikacji, gdzie wybieramy RestoreBasic Restore - ta funkcja szybko przywraca główne pliki systemu Windows (C:\Windows) bez zmiany konfiguracji użytkownika i danych...

• Windows 8 i 8.1
  • napisane 03 05 2014 15:45
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4306

Problem z polaczeniem 3 urzadzen do routera.

Witam!Mam taki problem. Posiadam w domu router firmy CISCO EPC2425. Pod niego podpięty jest kablem od internetu jeden komputer a drugi działa poprzez karte sieciowa WI FI. Teraz stałem się posiadaczem telefonu komórkowego Samsung Wave. Ma on wbudowane WIFI. Jego tez chcialbym moc uzywac. I da się to zrobic, tylko, ze zauwazylem, ze działają tylko dwa...

Problem z (?) monitorem!

Witam drodzy użytkownicy! Od 3 dni mam niemały problem, ja podejrzewam z monitorem.Wszystko śmigało dopóki nie zainstalowałem Age of Empires III, z początku wszystko było dobrze, grałem praktycznie przez 2 dni i nic, wszystko elegancko śmigało. Niestety wczoraj pojawił się problem, mianowicie w trakcie rozgrywki zaciął się obraz, i zaczął dziwnie (nie wiem jak to określić) falować. Nic nie...
  • Archiwum
  • napisane 04 04 2008 19:04
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1015