Skocz do zawartości

ricoh 1232c

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ricoh 1232c

Drukarka do formatu A0 dla rysunków technicznych

Budżet masz spory. Ricoh ma urządzenia szerokoformatowe drukujące na A0 - http://ricohsklep.pl/?pl_wielofunkcyjne-urzadzenia-szerokoformatowe-ricoh,98

Urządzenie wielofunkcyjne do małej firmy

A może coś z serii Ricoh? ;http://www.ricoh.pl/products/multifunction-printers/multifunction-black-white/index.aspx Naprawdę mają dobry sprzęt, który sprawdza się u mnie w pracy wzorowo?

Logi - Prośba o interpretację

to wklejam logi z otlaOTL logfile created on: 2011-02-08 16:37:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 Folder = C:\Documents and Settings\Właściciel\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Logi - Podejrzane procesy po formacie

Witam. Robilem przed chwila formata kompa i juz zalapalem rozne procesy typu mom, lsass, winlogon.. Zainstalowalem juz gg i opere. Moglby mi ktos powiedziec czy cos jest nie tak?OTL logfile created on: 2010-10-02 16:47:54 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.14.1 Folder = C:\Windows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Sterowniki do Asusa

WitamPotrzebuje sterownikow do urzadzen :Posiadam Windows 7 AsusUrządzenie PCI Ricoh RL5C592 Memory Stick Bus Host AdapterUrządzenie PCI Ricoh RL5C843 SD/MMC Host ControllerUrządzenie PCI Ricoh RL5C852 -Picture Card Controller
  • Kosz
  • napisane 23 08 2010 16:06
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1943

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko działa.Mam podejrzenie że to...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Toshiba Satelite A215 Sterowniki do Windows XP

zajrzyj na ta stronke tam w tej wyszukiwarce na gorze wpisz model, byc moze ze bedziesz musial zapozyczyc sterowniki z innego modelu laptopa, tak jak ja musialem do swojego HPZajrzyj tutaj:Paczka zawiera sterowniki do następujących urządzeń: * Agere 56k Modem Drivers (Toshiba Softmodem) * AMD AGP Filter * AMD DualCore Optimizer * AMD Processor Driver (Turion64 X2) * Realtek...
  • Archiwum
  • napisane 21 12 2007 11:16
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1772

urządzenie wielofunkcyjne do 500 zł

Jak byś zrezygnował z tego koloru to Ricoh SP 213SFNW na allegro dodatkowo dostaniesz je ze zmienionym chipem na wieczny + toner do dosypywania gratis

Jak podłączyć i zaisntalować drukarkę wielofunkcyjną Ricoh?

Witam.W firmie, w której pracuję posiadamy drukarkę wielofunkcyjną Ricoh Aficio 2035e.Kupiliśmy nowy komputer (system Windows 7), jednak nie wiem do końca jak podłączyć do niego drukarkę, brak mi w tym zakresie doświadczenia.Drukarka jest podłączana do komputera bezpośrednio do wejścia typu RJ-45, z wejściem chyba jest wszystko w porządku, po podłączeniu...

Logi - Dziwne działanie systemu

Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...

Drukarki żelowe - opinie?

Szukam kolorowej drukarki, która poradzi sobie w drukowaniem na grubych papierach. Stawiałem na laser, ale często będę musiał drukować na papierze fakturowanym - a tu laser 'leży i kwiczy'..Sam atrament lubi się rozmazywać, poza tym jest zbyt blady (papier go wchłania).Znalazłem dosyć tanią (w kupnie i utrzymaniu) drukarkę Ricoh gxe3300n. Jest to...

problem z modemem i sterownikiem ekranu

Witam wszystkich. Mój problem jest dość złożony. Zakupiłem bezprzewodowy modem PCMCIA Sony Ericsson GC79 GPRS/WLAN u operatora Plus Gsm i od początku nie mogę dojść do ładu. Wszystko działa dobrze, ale gdy sterownik ekranu jest odinstalowany, no ale co to za praca bez takiego sterownika każdy wie. Natomiast kiedy sterownik jest, modem się "zapycha" i oprócz komunikatora nic nie...
  • Archiwum
  • napisane 11 09 2006 12:26
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 6927