Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Neostrada TP – usługa Telekomunikacji Polskiej oparta na technologii ADSL i ADSL2+ oraz na standardzie wymagającym użycia kompatybilnego modemu do połączeń internetowych. Usługa umożliwia stały dostęp do Internetu tylko na analogowej linii telefonicznej.Szybkość transmisjiMaksymalne...
Witam,mam problem z siecią w domu. Wygląda ona jak na załączonym obrazku. Na wszelki wypadek daję dodatkowego linka:FotoWrzut.pl - Darmowy hosting zdjęćRouter(1) - ten router podłączony jest do neostrady.Router(2) - połączony jest z
Witam. Na wstępie proszę o wyrozumiałość, ponieważ jestem niemal zielony w kwestii sieci komputerowych, konfiguracji routerów itp), no ale od czegoś trzeba zacząć.Mam taki problem: robię u znajomego taką operację:ma w jednym miejscu komputer z internetem (Neostrada 512kbit/s) przez ...
Witam wszystkich na forum Od kilku dni komputer zawiesza się niespodziewanie, przy przeglądaniu stron, a nawet po 2 godzinach nieużywania komputera od chwili jego włączenia. Najczęściej pomaga tylko restart. Kiedy udaje mi się otworzyć menadżer zadań, użycie procesora wynosi 100%, w pewnej chwili działało aż 177 procesów. Najczęściej mnożącymi się procesami są: ipconfig.exe, svchost, nbtstat,...
Witam co sądzicie o tych routerach? Ma służyć do stworzenia sieci WiFi dla kilku komputerów. Do tego będzie jeszcze antena zewnętrzna dookolna, najdalszy punkt oddalony 200-250m bez widoczności. Internet 20mb/sTP-LINK TD-W8950ND ADSL NEOSTRADA NETIA 150Mbps FVhttps://ssl.allegro.pl/tp-link-td-w8950nd-adsl-
Witam, od niedzieli korzystam z nowego routera Pentagram Cerberus 6342 i mam z nim pewien problem.Co pewien czas, wczoraj nawet co 20 minut zrywa połączenie na 10-15 sekund.Po szybkim wejściu do ustawień routera i wejściu w zakładke diagnostic otrzymuje coś takiego:Podczas gdy...
Witam. Mam pewien problem a w zasadzie pytanie. Mam nadzieję że pomożecie mi Otóż aktualnie mam router z D-Link w pokoju który jest oddalony od mojego laptopa na odległość ok 20m. Oraz oddzielony przez 3 solidne ściany. Wtedy na laptopie w moim pokoju mam bardzo słaby zasięg. Myślałem aby kupić drugi router do mojego...
Witam wszystkich!W desperacki sposób proszę o pomoc przy konfiguracji routera EDIMAX BR-6204wg pod modem LiveBox SAGEM.Aby przybliżyć wam mój problem: mam mieszkanie dwu-poziomowe i na dole jest modem neostrady. Na górze chciałbym umieścić router i podpiąć się do modemu...
SprzedamRouter Pentagram Cerberus P6343. Router praktycznie nieużywany. W 100% sprawny. Opis:Pentagram Cerberus P6343 umożliwia wykorzystanie usług dostępu do Internetu zarówno opartych o linie telefoniczne ADSL+ (Neostrada, Net24, Dialog, Multimo i inne), jak i zapewnia...
Siema,mam internet z netii na Liniach TP 2 Mb/s i łącze sie za pośrednictwem modemu Sagem Fast 800.Chciałem kupić jednak router ponieważ siostra mi nie daje spokoju i też chce mieć internet w pokoju, więc chcę kupić router taki abym mógł być...
Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii...
Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifi kartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych problemów jeśli chodzi o prędkość przy wifi, obsługuje pełne 20Mb/s przy docelowych...
Witam!Jeżeli temat już był, to z góry przepraszam, ale nie mam czasu na przeglądanie 33 stron z tematami.Otóż mam problem z konfiguracją połączenia Adapter WiFi <-> Router.Mam Neostradę 6 megową, 3 dni temu zakupiłem router Belkina SURF+ N300.Konfiguracja