Skocz do zawartości

router netgear n150

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: router netgear n150

Router Netgear N150

Witam wszystkich! Proszę się nie śmiać że jestem aż tak zielony. Mam internet Orange Freedom i kupiłem wczoraj router Netgear N150 Wireless ADSL2+ Modem Router DGN1000. Pierwszy problem jaki się pojawia to że nie umiem dobrze go...

Router i odblokowywanie portów

Witam, posiadam router NETGEAR N150 wireless router WNR1000. Wczoraj chciałem podłączyć się do serwer Ventrillo mojego kumpla, lecz niestety wyskakuje mi tabliczka: "Unable to connect to server', jak czytałem w FAQ może być to...

Dziwny problem z internetem

Problem jest dziwny i złożony dlatego obawiam się że będę się musiał rozpisać.Wszystko zaczęło się kiedy zepsuł mi się komputer(płyta główna lub procesor)(jakieś 3 tygodnie temu),miałem wtedy od jakiegoś czasu windowsa 10 zaktualizowanego z windowsa 8.1. Miałem po serwisie wymienione wszystkie części oprócz karty graficznej i dysku Hdd. Używałem przed awarią karty sieciowej

Jaki router z podanych wybrać?

Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/

Jaki Router Do MM 512 ?

Witam Wszystkich Serdecznie..Pisze do was z zapytaniem tym ponieważ chcę sobie kupić router aby podzielić mój internet na dwa komputery.Moje łącze to MULTIMEDIA 512/256.Ma to być router przewodowy , bo mam 2 stacjonarne komputery i będę je podłączał kablem. Jeden komputer będzie do użytku codziennego a drugi jako...

Internet radiowy, sieć poprzez antenę panelową z końcówką wkręcaną

TO nie do konca tak to co masz wpiete w USB to karta sieciowa WLAN ona nie zadziała po wpieciu jej do routera w port USBTobie potrzeba dwoch urządzen np routera i AP badz jednego ustrojstwa w postaci Ovis Link G.DuoW pierwszej wersji do jednego urządzonka wkrecazs sobie antene panelową i ustawiasz go w tryb WISP badz...

Problem Z Netgear dg834g v5

Witam. Mam problem z konfiguracją routera Netgear dg834g v5. Mianowicie podpinam go pod Orange Freedom 1MB.Normalnie wszystko podłączę i zaczynam instalacje krok po kroku ok, włączam go i palą się lampki na zielono i jedna od internetu ostatnia na czerwono.Pisze że połączenie jest itp. ale dostępu nie mam. Oto co...

Problem z Routerem nie wykrywa sieci

Siema,Mam laptopa i chciałem sobie w domu zrobić sieć bezprzewodową, ale jest problem i zaraz wyjaśnie jaki.Kupiłem router Netgear WGR614 i chciałem go skonfigurować jednak coś jest nie tak.Konfiguruje za pomocą instalatora, który był wraz z

Jaki router wybrac?

Ok, właśnie przeanalizowałem po części temat z forów internetowych wynika, ze NetGear nie jest dostatecznie dobry - podobno się wiesza po 30 sekundach i w ogóle net przez niego wolniej przechodzi. :|Routerów NetGear postawiłem przeszło 10 dla użytku prywatnego jak i w małych...

Netgear DGN2200(AP), Sagem Fast 2704(Router) - konfiguracja

Witam !Mój problem jest natury otwarcia portów ....Więc, mój problem przedstawia się następująco: Niedawno zmieniłem Netię na Orange, skusiłem się na Router - Sagem Fast 2704. Postanowiłem zrobić taką sieć:1 piętro - Router Sagem Fast 2704Parter, ogród - Netgear DGN...

Jaki router dla dwóch domów

Powerline komplikuje nieco sprawę i koszt jest większy, ja pozostałbym przy standardowym routerze-rozwiązania są 2: albo kupujesz drugi AP/router z funkcją WDS i łączysz go kablem z routerem, który obecnie posiadasz, albo kupujesz router z...

netgear wgr614 problem mac

Hej, mam taki problem.Mam router netgear wgr614, sygnał rozdzielany jest do kilku komputerów. Problem jest taki, że router przypisuje maca jednego komputera, chodzi o to aby tego nie robił, każde osobne urządzenie podłączone do routera ma...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.Tylu linków to chyba jeszcze nikt nie powrzucał A tak poważnie, to jeśli chcesz mieć spokój ze sprzętem to nie szukaj jakiś plastikowych pudełek z diodami po 40zł, bo o ile zakup przebiegnie łatwo, tak potem stracisz przy tym tylko mnóstwo nerwów. Jak już nie raz mówiłem, mam pełne zaufanie dla produktów firmy NetGear i kilka osób za moją radą...

TL-WR1043ND a Vectra

Trzeba wybierać routery pracujące w standardzie 802.11n, czyli N a nie starsze 802.11b lub 802.11g, czyli B lub G. Routery N mają o wiele silniejszy sygnał i można go odbierać tam, gdzie routery w B i G ledwie są odbierane lub wcale sygnał nie jest odnajdywany przez kartę...