Skocz do zawartości

router netgear wgr614 v9 konfiguracja

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: router netgear wgr614 v9 konfiguracja

Problem z Routerem nie wykrywa sieci

Siema,Mam laptopa i chciałem sobie w domu zrobić sieć bezprzewodową, ale jest problem i zaraz wyjaśnie jaki.Kupiłem router Netgear WGR614 i chciałem go skonfigurować jednak coś jest nie tak.Konfiguruje za pomocą instalatora,...

netgear wgr614 problem mac

Hej, mam taki problem.Mam router netgear wgr614, sygnał rozdzielany jest do kilku komputerów. Problem jest taki, że router przypisuje maca jednego komputera, chodzi o to aby tego nie robił, każde osobne urządzenie podłączone do

Pytanie o dobór elementu sieciowego

Router ten: http://allegro.pl/item888143865_router_wrt54gl_linksys_wifi_upc_dsl_dd_wrt_gdans.html i do niego alternatywne oprogramowanie (tomato, ddwrt), stacjonarkę podłączyć po kablu, gdy coś się wyłoży to po wifi nie dostaniesz się do routera.Polecony model linksysa jest ok,...

netgear wgr614 problem mac

Hej, mam taki problem.Mam router netgear wgr614, sygnał rozdzielany jest do kilku komputerów. Problem jest taki, że router przypisuje maca jednego komputera, chodzi o to aby tego nie robił, każde osobne urządzenie podłączone do

Problem z konfiguracją routera(Netgear wgr614)

Witam wszystkichMam taki problem mam router d linka dir 100 i wszystko śmiga.Jednak stwierdziłem teraz ,że do laptopa wygodniejszy będzie router z wifi i kupiłem router NetGear WGR614 v8 i mam problem...

Problem z konfiguracją routera(Netgear wgr614)

Witam wszystkichMam taki problem mam router d linka dir 100 i wszystko śmiga.Jednak stwierdziłem teraz ,że do laptopa wygodniejszy będzie router z wifi i kupiłem router NetGear WGR614 v8 i mam problem...

Router Netgear WGR614 V7

Witam Wszystkich!Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem routera Netgear WGR614.Po dwóch godzinach pracy jakimś cudem udało mi się zainstalować go w laptopie bezprzewodowo po przez wi-fi.I tu moje zaskoczenie po podłączeniu z laptopem przestał działać internet na...

Problem z konfiguracja routera Netgear WGR614 v7

sory pomylilo mi sie /problem-konfiguracja-routera-netgear-wgr614-v7-t36755/ <moj problem

Jaki Router Do MM 512 ?

Witam Wszystkich Serdecznie..Pisze do was z zapytaniem tym ponieważ chcę sobie kupić router aby podzielić mój internet na dwa komputery.Moje łącze to MULTIMEDIA 512/256.Ma to być router przewodowy , bo mam 2 stacjonarne komputery i będę je podłączał kablem. Jeden komputer będzie do użytku codziennego a drugi jako...

Problem Z Netgear dg834g v5

Witam. Mam problem z konfiguracją routera Netgear dg834g v5. Mianowicie podpinam go pod Orange Freedom 1MB.Normalnie wszystko podłączę i zaczynam instalacje krok po kroku ok, włączam go i palą się lampki na zielono i jedna od internetu ostatnia na czerwono.Pisze że połączenie...

Netgear DGN2200(AP), Sagem Fast 2704(Router) - konfiguracja

Witam !Mój problem jest natury otwarcia portów ....Więc, mój problem przedstawia się następująco: Niedawno zmieniłem Netię na Orange, skusiłem się na Router - Sagem Fast 2704. Postanowiłem zrobić taką sieć:1 piętro - Router Sagem Fast 2704Parter, ogród - Netgear DGN...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.Tylu linków to chyba jeszcze nikt nie powrzucał A tak poważnie, to jeśli chcesz mieć spokój ze sprzętem to nie szukaj jakiś plastikowych pudełek z diodami po 40zł, bo o ile zakup przebiegnie łatwo, tak potem stracisz przy tym tylko mnóstwo nerwów. Jak już nie raz mówiłem, mam pełne zaufanie dla produktów firmy NetGear i kilka osób za moją radą...

Siec bezprzewodowa-router

Witam.Wolabym zeby była zabezpieczona haslemI oczywiście, że masz taką możliwość. Zakładam, że kodowanie WPA zostanie obsłużone przez MIO.A komputer glowny musi byc wlaczony zebym mogl korzystac z neta za pomoca pda czy wystarczy, ze bedzie router i modem wlaczony?Po postawieniu routera to właśnie on przejmuje role...

Jaki router dla dwóch domów

Powerline komplikuje nieco sprawę i koszt jest większy, ja pozostałbym przy standardowym routerze-rozwiązania są 2: albo kupujesz drugi AP/router z funkcją WDS i łączysz go kablem z routerem, który obecnie posiadasz, albo kupujesz router z...