Skocz do zawartości

rozciągnięty obraz na laptopie acer aspire 5735

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: rozciągnięty obraz na laptopie acer aspire 5735

Rozciągniety obraz w ACER

witam mam wielki problem.... jestem świerzym posiadaczem laptopa ACER aspire 5315. Wcześniej posiadałam bellagio i wszystko było ok... niestety ACER mam ekran panoramiczny, i wszystkie zdjęcia sa rozciągnięte... czy to jako tapeta, czy...
  • Archiwum
  • napisane 20 01 2008 22:17
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1868

acer aspire 5735z - przeskakiwanie obrazu.

Tak jak w temacie. Mam lapka acer aspire 5735z. laptop ma uszkodzoną matryce. Podłączyłem do niego monitor ( kineskopowy ), jak chce przełączyć obraz na ten monitor to obraz na chwile się pojawia a...
  • Notebooki
  • napisane 15 05 2011 20:25
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3801

Notebook z procesorem Turion czy Pentium M

Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramiczny wyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu poszukiwaniach pozostały dwa modele Acerów:1.
  • Archiwum
  • napisane 18 09 2006 11:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1048

[trojan]XP Home Virus skasował pliki systemowe Pomocy

Udało się przywrucić rundll32.exe do systemu ale jest jeszcze bład z ikonkami ni wyswietlaja obrazkow tak jak wczesniej np:gry firefox itp ....PosiadamAFG antywirusAshampoo firewall CCleanerRun Xp Repairsprawdzalem kompa nie wykrywa juz zadnych wirusow Xp Repair powiadomil o naprawieniu wszystkich plikow ale blad sie nie zmienil ...A to skan z dzisiaj...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Kilka pytań w związku z laptopem

Witam,posiadam laptopa acer 5750G (i3,540m,8gb, 256gb ssd) i mam kilka pytań :1. czy ktoś może wie jakiej grubości powinny być termopady i Phobya Thermopad XT 120 x 20 x 1mm 7W/m będą dobre?1a. Czy im większa przewodność ciepła termopadu i pasty tym lepiej, czyli 7W/m lepiej przewodzi niż 2W/m?2.  czy jest sens wymieniać pastę na Geild GC Extreme czy...
  • Notebooki
  • napisane 09 01 2015 13:45
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3586

kupno laptopa tak do 3000-3200

Witam, chcialbym zakupic laptopa glownie do ogladania filmow,filmikow oraz grania. Nie znam sie zupelnie na kosztach i parametrach, wiem jedynie podstawy i dla mnie kazdy laptop wyglada tak samo jak np widze 2 laptopy i5,i7 4-8gb ram itp. Chcialbym wiec prosic o pomoc w znalezieniu takiego laptopa dla mnie. Zalezy mi by byl system,8 gb ramu oraz dobra rozdzialka taka min. 1600x900. Szukalem...

laptop do gier za 2000PLN

Budżet jest za mały jak na laptopa do gier... Chyba że mówisz o multimedialnym laptopie do gierek o niskich wymaganiach to OK. Wyżej propozycja całkiem OK, moja propozycja to: http://allegro.pl/acer-aspire-v3-i3-15-6-4gb-500gb-gt640m-2gb-linux-i3099270659.html lub http://allegro.pl/...

Acer Aspire One D150 skaczący obraz

Witam, Mam taki "problem" z moim netbookeim Acer Aspire One D150. Wprawdzie wiem, że to jest sprzęt najniższych lotów i nie ma się co spodziewać cudów, niemniej jednak, o ile mnie pamięć nie myli, na początku jego użytkowania ów problem nie...
  • Notebooki
  • napisane 04 10 2011 13:33
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3448

laptop do gier za [2499PLN]

a więc jeszcze raz chciałbym was prosić o rade już upatrzyłem sibie w sklepie owe modele laptopó które są podobne do ultrabooków. tylko kwestia tego co mają s środku oto kilka z nich.w jednym sklepie o nazwie RTV EURO AGDAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDTutaj...

Acer Aspire 4520

Mam pytanie odnośnie lapka Acer Aspire 4520. Czy warto go kupić. Mógłbym mieć tego laptopa za ok 2100 no może max 2200zł. Czyli stosunkowo tanio. Moje pytanie brzmi czy warto???? W końcu to acer. Czy ktoś wogóle wie co to za grafika nVidia GeForce 7000M 256 MB.Nie spotkałem się...
  • Archiwum
  • napisane 15 08 2007 20:40
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2882

Acer Aspire 4520

Mam pytanie odnośnie lapka Acer Aspire 4520. Czy warto go kupić. Mógłbym mieć tego laptopa za ok 2100 no może max 2200zł. Czyli stosunkowo tanio. Moje pytanie brzmi czy warto???? W końcu to acer. Czy ktoś wogóle wie co to za grafika nVidia GeForce 7000M 256 MB.Nie spotkałem się...
  • Archiwum
  • napisane 15 08 2007 20:40
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2882

Problem z karta graficzna GTX 460

Witam, o to mam taki problem. Jestem graczem gry CS:GO, gdy ustawiam Aspect Ratio w grze na 4:3 obraz sie rozciaga a chce posiadac czarne paski po obu stronach monitora. Przeszukalem juz caly internet i nigdzie niema rozwiazania dla mojego problemu. Dodam ze uzywam moniotra AIO LCD nieposiadam konkretnego modelu poniewaz monitor jest wbudowany w komputer...
  • Karty graficzne
  • napisane 31 07 2015 17:01
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1810

Acer aspire 5742g - zawiesza się

Witam,mam problem z moim laptopem. Mianowicie - wiesza się. Na początku zawieszał się po czym pokazywało się czarne okno i wirujące jakby na nim kolorowe robaczki. Koledzy z uczelni doradzili mi, że to wina karty graficznej i żeby zrobił aktualizację grafiki. Owszem, ściągnalem nowe sterowniki po czym laptop wykazywał inne problemy. Obraz zatrzymywał się...
  • Notebooki
  • napisane 25 04 2012 11:25
  • Odpowiedzi: 20
  • Wyświetlenia: 11991