Skocz do zawartości

rsa 2048 problem

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: rsa 2048 problem

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP...

Dadanie 2 GB RAMu.

czesc Mam podobny problem, wiec "podepne" sie bo nie chce zakladac osobnego tematu. Mianowicie mam PC i 2GB ramu. Chce dokupic sobie 1GB lub 2GB, tyle ze nie wiem czy mi komp to pociagnie. Pytalem sie kilku osob i jedna mi powiedziala ze wszystko ok, a druga ze komp bedize chodzil wolniej?! o ile to mozliwe. Wiec oto moj raport z Everesta i...
  • Pamięci RAM
  • napisane 08 03 2009 17:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 6488

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty...

Procesor Pentium D 820 (2.80GHz,4MB)

WitamJako ze jest to mój pierwszy post na tym forum, to się przywitam - siemka wszystkim stałym bywalcom.A teraz do problemu:Od dwóch miesięcy mam problem z działaniem komputera w grach. Głowie gram w call of juarez multiplayer, kiedyś wyciągałem tam do 60 fps,...
  • Kosz
  • napisane 19 07 2010 17:19
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5290

Medion MD 96500 proszę o pomoc !

Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do płyty głównej bo to podstawa a najbardziej zależy mi na sterownikach do karty wifi i karty sieciowej ( RJ-45 ) gdyż nie...

Wyłączający się komputer

Mam taki problem ze jak gram w World of Warcraft'a, War Rocka'a to po 5-15 minutach wyłącza mi sie komputer bez zadnego komunikatu poprostu gasnie jak by odcieło sie zasilanie. Bardzo prosze o pomoc, próbowałem restartu zmiany systemu z xp na viste. Mój sprzęt to:Pole WartośćKomputer Typ komputera Wieloprocesorowy komputer PC z interfejsem...
  • Archiwum
  • napisane 17 07 2008 19:55
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 1240

Prośba o pomoc w podjęciu decyzji co do wyboru konfiguracji. [4500zł]

Witam.Postanowiłem zmienić komputer na nowy, sprzęt miałby posłużyć głównie do grania. Tym razem chciałbym kupić coś o naprawdę wydajnej konfiguracji, pozwalający grać premiery na pełnych detalach przez jakiś czas. Udałem się do sklepu komputerowego w swoim mieście (wole kupić na miejscu w sieci może i te 200 zł zaoszczędzę, ale później będę miał problem...

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...

Logi - Oczyszczanie systemu

Witam. Posiadam system Windows XP Professional SP2. Wczoraj na nowo zainstalowałem system. Dziś chciałbym sprawdzić czy wszystko w porządku z moim komputerem. Dlatego też przedstawiam wam "Profesjonalistom" mój log wygenerowany programem ComboFix. Proszę o sprawdzenie go i napisanie co jest nie tak. Nie mam szczególnych

intel extreme 950

poki co nie mam kasy na [beeep]y ale zastanawia mnie fakt czemu nie chca chodzic na niej takie gry jak heroes V, europa universalis 3 czy age of empires 3 (po chwili gry sie wylacza )zrobilem formata myslalem ze cos w systemie nie tak ale te same bledy po instalacji co moze byc grane ?komp:Procesor Intel Pentium Dual Core E2160 2x1,8Ghz BOX Płyta główna...
  • Archiwum
  • napisane 17 04 2008 21:46
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 1956

Problem z kartą SB X-Fi Xtreme Audio

Ja mam inny problem z tą kartą, mianowicie próba uruchomienia generatora pola dźwiękowego EAX Console w panelu karty, podczas odtwarzania muzyki lub filmu powoduje restart systemu oraz wyświetlenie niebieskiego ekranu błędów. Jeżeli ww. funkcję włączy się przed odtwarzaniem pliku multimedialnego to restart systemu wykonywany przy próbie odtworzenia...
  • Archiwum
  • napisane 23 01 2008 01:35
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 2559

BSoD po formacie komputera podczas jego restartu.

Cześć, Zrobiłem format mojego komputera (tylko dysk C [ssd] na którym był Windows7 64bit [oryginalny] i programy, dysk hdd z danymi nie ruszałem), a następnie zainstalowałem wszystkie sterowniki i aktualizacje. Problemy zaczęły się pojawiać z czasem instalowania różnych programów (nie pamiętam dokładnie przy którym). BsoD pojawia się przede...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300