Skocz do zawartości

rtl8139

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: rtl8139

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Logi - Mnóstwo wirusów w systemie

RAport z usuwania z OTL:All processes killed========== OTL ==========File C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\lyjsb not found.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\yn1qvv.bat moved successfully.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\uncof.exe moved successfully.C:\Documents and...

Logi - Nie moge pobrać antywirusa

Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========Service ascidkyvi stopped successfully!Service ascidkyvi deleted successfully!File move failed. E:WINDOWSsystem32xtfkl.dll scheduled to be moved on reboot.Registry value HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerToolbar{BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655} deleted successfully.Registry key...

Logi - Nie moge pobrać antywirusa

Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...

Logi - Kilkusekundowy czarny ekran

Jakiś miesiąc temu przeinstalowywałem Windowsa a dwa tygodnie temu pojawił się taki problem :Gdy włączam komputer pojawia się czarny ekran trwa od kilkunastu sekund do minuty potem pojawia sie obraz windowa czyli to :Kliknijpo tym gdy już się załaduje znów pojawia się czarny ekran który też trwa od kilkunastu sekund do...

[inne]Security Tool

OTL logfile created on: 2010-10-28 22:02:21 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.17.1 Folder = C:\Documents and Settings\Ja\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...

Logi - Ścinanie komputera

Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Brak dostepu do konfig.routera

Witam all.Zaczne od krotkiego opisu:Internet jest z Toya Cable modem kablowyRouter D-Link Dl 604komp 1 Realtek RTL8139komp 2 Realtek RTL8139Do wczoraj wszystko hulało az miło-na obydwu net,obydwa widzialy sie w sieci i na dwóch usluga-pulpit zdalny.Zaczeło sie od tego ze najpierw jedna karta nie pobrała adresu...

Logi - Trojan w Autostarcie

TDSS Killer:15:41:37:281 3056 TDSS rootkit removing tool 2.3.2.2 Jun 30 2010 17:23:4915:41:37:281 3056 ================================================================================15:41:37:281 3056 SystemInfo:15:41:37:281 3056 OS Version: 5.1.2600 ServicePack: 2.015:41:37:281 3056 Product type: Workstation15:41:37:281 3056 ComputerName: GOLIMA15:41:37:281 3056 UserName: Golima115:41:37:281...

Co zrobić zaraz po Instalacji windows XP

O to chodzi ? --------[ EVEREST Home Edition (c) 2003-2005 Lavalys, Inc. ]------------------------------------------------------------ Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Szybki raport Komputer DEMON (Marcin) Generator raportu Marcin System operacyjny Microsoft Windows...
  • Windows XP
  • napisane 12 12 2008 07:20
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 3545

Poszukuje sterownikow do karty sieciowej

Szczerze mowiac to szkoda mi 15 zlotych...Celdur, przepraszam za pomylke ta karta to:D-Link RTL8139(A/B/C)-based Fast Ethernet Adapter PCIznalazlem jakies sterowniki, ale sa w formacie *.p (chyba). Jak takie cos moge zainstalowac?