Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Witam, zapraszam do zapoznania się z moim artykułem w kwestii nowych kart graficznych. A jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? http://www.patryk-tech.pl/aktualnosci/rtx-2080-i-rtx-2080ti-jak-obnizyc-ich-cene-zakupu-oraz-czy-warto-kupowac-juz-teraz/
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Potrzebuję złożyć komputer dla syna szwagierki. Z wymagań:- RTX + intel- świecąca obudowa- płyta z Wi-Fi- musi być w komputronikuZłożyłam zestaw na i5-12400F + RTX3070 -> https://www.komputronik.pl/cart/shared/show/9xkawyg4dg-VXdDvBZYk8Pytanie jest bardzo proste. Czy byście coś w nim zmienili? Nie...
SERWERY PGC NON - STEAMSerdecznie zapraszam na serwer PGC-CS.EU Team Speak Server * Nazwa serwera: PGC-CS.EU @ voicespeak.eu * IP serwera : 91.204.162.126:2070 * Forum PGC: http://www.pgc-cs.eu/ * Ilość slotów: 100Serdecznie zapraszam na serwer PGC-CS.EU [4FUN] * Nazwa serwera: PGC-CS.EU [4FUN] @ 4Game.pl * IP serwera : 213.25.113.254:27014 * Wersja: Non - Steam * Czas mapy: 25...
taki set udało mi się wyczarować. https://www.x-kom.pl/lista/b7ls38yb7ewentualnie kartę zamienić na rtx2060S/rx5700 i będzie jak znalazł ;)Pan naprawdę zebrał fantastyczny zestaw. Wszystkie nowe gry pójdą na maxa
Witam,aktualnie posiadam monitor LG 22MP55 i chciałbym teraz na główny monitor zakupić coś większego.Plan jest taki: zakupić uchwyt na 2 monitory mocowany do biurka + drugi większy monitor.Mój aktualny sprzęt to:Intel i5-4690KMSI RTX2070 8GB Gaming12GB ramu.Zastanawiam się nad dwoma uchwytami do monitora:1. ART L-02 ~105 zł2. Maclean MC-754 ~115 złBiurko...