Witam serdecznie, Szukam urządzenia które rozdzieli bezprzewodowo siec. Szukałem w roznych sklepach komputerowych ale panowie "specjalisci" nie byli w stanie mi pomoc:( Chcialbym rozdzielic bezprzewodowo (rowniez z mozliwoscia przewodowa) sygnal internetowy pochodzacy z anteny zewnetrzej (umiejscowionej na dachu domu wielorodzinnego). Aktualnie wyglada to tak: obcy punkt...
witam mam ruter tplinka jak mailem tylko stacjonarny mialem zawnetrzne ip ruter to blokuje jak to obejsc? pod vista ?aha btw nie dziala mi L:admin H:admin do rutera jest sansa za tplinka ma inne dane jako domyślne ?dzieki
DObry dzień wszystkimMam bardzo nietypowy problem i niestety nie wiem co jest przyczyną. Do nie dawna bez obaw mogłem przeglądać kwejka oraz devian arta. Dzisiaj już tylko te adresy stron nie działają Nie dzialają nie tylko na moim komputerze, ale po prostu na wszystkich w moim domu, co jest trochę dziwne.Mój brat wielokrotnie narzekał, że laguję mu...
jakbys mogl dokladnie napisac jak ta karte przestawic, bo nie potrafie tego znalezc w jej wlasciwosciachco do ip, czy bramy rutera, znalazlem ja ale po wpisaniu ow bramy w polu adresu przegladarki strona znow nie dziala.geronimoo>> o to chodzi?: http://img688.imageshack.us/img688/4504/...
Nie swieci sie dioda na ruterze. Sprawdzilem zasilacz dziala, zauwazylem tez ze juz nie swieci sie dioda w karcie sieciowej, wiec podpialem glowny kabel sieciowy i internet jest dioda sie swieci, co zatem jest popsute? ten maly czarny kabel co idzie od routera do kompa czy ogolnie router jest popsuty?? jak to...
poczytajhttp://www.banita.pl/~pysiu/drukarka/udo%20drukarki.htmlDzieki za pomocne uwagi.Za bardzo nie "kumam" Drukarke ma podlaczona do PC ale czy jak ten komp jest odlaczony i dziala tylko Ruter czy bede mogl drukowac na PC-etach ktore akurat sa wlaczone ?Czy cala konfiguracje udostepniania drukarki mam...
Witam !Posiadam Drukarke urzadzenie wielofunkcyje HP F380.Za bardzo nie wiem co i jak zrobic aby byla mozliwosc drukowania z kazdego PC-eta.Czy musze cos ustawiac w ruterze ( linksyx WAG 200G ) ?Czy drukarka bedzie mi dzialac pomimo ze mam ja podlaczona do PC ktory jest wylaczony ?Andrzej
Witam !Posiadam ruter Linksys WAG 200G.Wszysto dziala super tylko nie mam pojecia co zrobic ?Mianowicie chcialbym odblokowac porty w Emule tak abym mial na kazdym z 3 komputerow gdy polacze sie z Emule HIGH ID.U mnie komputery maja IP 192.168.1.101 do 103W jaka zakladke trzeba wejsc i co trzeba zrobic aby...
HejTroche poczytalem na temat Iphona ale nie znalazlem jednoznacznych odpowiedzi moze wy mi odpowiecie na moje pytania.Czy Iphone ma wbudowany moduł GPS?Czy jezeli kupie Iphona wersja amerykanska czy jest mozliwosc wgrania oprogramowania PL?Jesli tak to za ile i gdzie?Czy mozna wgrywac rozne programy typu inne przeglodarki internetowe,gg,mapy itp.Ile kosztuje zdjecie simlocka czy koszt w...
Witam wszystkich. Problem jest taki że nie mogę dołączyć się do żadnej gry po sieci. Po naciśnięciu połącz/join i długim wczytywaniu serwera mam informacje z lobby gry (cs:go lub jemu podobne ) "utracono połączenie z hostem " . Podobnie jest w Torencie w dolnym prawym rogu ekranu mam trójkąt ostrzegawczy i jak na niego najade jest napisane " problem z konfiguracją...
Witam mam problem z prędkością internetu od Cyfrowego Polsatu. Problem jest taki, że od 4-5 dni prędkość sama mi spadła z 2-3 mb/s do 500 kb/s max. W sprawie tego dzwoniłem do dostawcy powiedzieli, że od nich wszystko jest okey to zacząłem szukać problemu u siebie i wyczyściłem kompa antywirusem i różnymi programami żeby zobaczyć czy nie mam jakiegoś złośliwego oprogramowania ale to też...
Witam,mam problem z ustawieniem urządzenia Air live WL5460Ap v2. Internet posiadam od dostawy GLOBIT, chciałem zrobić sieć w domu poprzez wymienione (AP - air live WL5460Ap v2) urządzenie. Tryb pracy urządzenia jaki wybralem to Acces Point + Router, ustawienia odpowiednio skonfigurowałem lecz jest jeden problem. Kabel od internetu podpinam do rutera a...
Zakupiłem ruter firmy TP-Link. Gdy do komputera podłączam internet bezpośrednio od modemu to net działa ale jak podłączę ruter to nie działa w ogóle. mam internet podłączany bez ip tylko na login i hasło z dialogu. jak to podłączyć by mieć internet gdy mam podłączony ruter...
Mam problem z tym kompem. Lenovo Z510 (ozn. kodowe modelu 59-413910)Notorycznie zrywa mi połączenie wi-fi z ruterem. Potrafi co 5 min, potrafi godzinę pracować i trzymać połączenie albo i dłużej, a potrafi zerwać po paru minutach i nie mieć ochoty ponownie go nawiązać.Konfiguracja rutera(ów) prawidłowaSygnał maxz...