Witam, mam problem z procesem SYSTEM ->100% wykorzystania procesora: zrobiłem log HJT, proszę o analizę i pomoc. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5Scan saved at 13:33:30, on 2017-02-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) FIREFOX: 51.0.1 (x86 pl)Boot mode: Normal Running...
Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko na Windows 10 i do pełnej...
Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij...
Programy i więcej informacji uzyskasz tu Link.Dism++ program do modyfikacji, odchudzania i optymalizacji Windowsa.Geek Unistaller program do dokładnego odinstalowywania programów.CrystalDiskInfo program...
Przenioslem win10 na wiekszy dysk 1TB i przestal mi dzialac program Free YouTube Downloaders ,ktory zablokowal Microsoft jako niezgodnosc sprzetowa .To prawda wiekszy dysk i za kazdym razem jak wlacze laptopa wyskakuje mi informacja o niezgodnosci sprzetowej jak sie tego pozbyc ? Odinstalowalem ...
Program Partnerski nazwa.pl z prowizją 50%!Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym Programie Partnerskim nazwa.pl, w którym można zarobić 50% od wartości zamawianych przez poleconą osobę lub firmę usług oraz 25% od przedłużeń tych usług na kolejne okresy abonamentowe. Dodatkowo za polecenie firmy każdy otrzymuje...
Witajcie!Jako programista uwielbiam oglądać filmy na tematy programistyczne. Postanowiłem też pomóc innym i wszystkie ciekawe kursy, wykłady i rozmowy na temat programowania wyszukiwać i umieszczać na blogu http://www.devvideo.pl.Blog nie powstał totalnie bez wiedzy i...
Gdy dostałem od koiegi telefon Iphone 4 S A1387 to nie dało się go użytkować i trzeba było przeprowadzić aktywację przez Internet WiFi ale się nie dało dlatego że serwery od producenta były nieczynne i przez Itunes też się nie dało i się bawiłem różnymi programami żeby wgrać od nowa oprogramowanie do tego...
Uruchom programy na Windowsa w systemie Linux.Niektóre programy napisane pod Windowsa możesz używać na Linuxie. Do tego potrzebne są dwa programy. Ten film pokaże ci jak je zainstalować i uruchomić program napisany pod...
rawdopodobnie problem leży w niepoprawnym czyszczeniu pozostałości po poprzedniej instalacji programu SafeNet Authentication Client. Możesz spróbować przeprowadzić ręczne czyszczenie pozostałości po programie, aby móc zainstalować nową wersję. Sprawdź, czy istnieją jakiekolwiek pozostałości po
Dzień dobryPróbowałem zaktualizować program obsługujący Token z certyfikatem służący do logowania się do domeny i komputera SafeNet Authentication Client, instalacja nie powiodła się , teraz przy każdej próbie instalacji otrzymuje komunikat że system wykrył nowszą wersje programu zainstalowaną w systemie.Rejestr...