Skocz do zawartości

rx 580

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: rx 580

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300

Procesor Intel Pentium 4 3.4GHz z radiatorem oraz zasilacz TAGAN TG580-U15

Sprzedam procesor Intel Pentium 4 3.4GHz HT BOX od 1zl bez ceny minimalnej oraz zasilacz Tagan TG580-U15 580W w cenie 199zllinki do aukcji ponizej:Procesor Intel Pentium 4 3.4GHzZasilacz Tagan TG580-U15 580W...
  • Giełda
  • napisane 29 03 2012 15:46
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2588

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

"Tłusta" karta graficzna

Witam!Otóż poprosiłem mojego kolegę o zdemontowanie podzespołów i niestety stało się coś bardzo nieporządanego. Otóż kolega wykonał tę czynność zaraz po zjedzeniu pizzy i bez umycia rąk. W konsekwencji da się zauważyć plamy np. tylnej ściance karty graficznej, z którymi nie da się nic zrobić. Oto kilka zdjęć (niestety w słabej jakości). Intensywność tego, co widzicie na zdjęciach pomnóżcie...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 11 2012 17:34
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3273

Orientacyjny Ranking Kart Graficznych

Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
  • Karty graficzne
  • napisane 04 10 2011 20:53
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 10889

Acer Aspire 5536g- wymiana procesora

To na jaki procesor najlepiej wymienić. A jeśli by wziąć procka wraz z chłodzeniem np. tak jak tu http://allegro.pl/nowe-amd-athlon-x2-5800-2x3-0ghz-chlodzenie-gw24-i1782784383.html NOWE AMD ATHLON X2 5800+ 2x3.0GHz+CHŁODZENIE GW24 Zalerzy mi na takim procku aby wiedźmin 2 się...
  • Notebooki
  • napisane 29 08 2011 22:31
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 4987

Masz problem z wyborem zasilacza ? Wejdz !

Witam. A wiec potrzebuje wymienic zasilacz bo moj stary po zmianie karty graficznej nie wystarcza. Zaby komp sie wogole odpalil misialem odlaczyc jedna z nagrywarek. Oto moj sprzet:Athlon X2 4800+DFI LanParty UT nF4 Ultra-D4x1GB PatriotGF 8800GTS 640MB2 dyski twarde SATA1 nagrywarka ATA1 nagrywarka SATA+ pare mniej pradozernych urzadzen takich jak czytnik kart czy panel przedni do wyswietlania...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Logi - Znikający plik

wkleiłem log bo gdzies na necie podobny problem rozwiązało "zfiksowanie" niektórych logów. wklejam ten z OTL : OTL logfile created on: 2010-05-13 15:42:13 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.4.1 Folder = D:\Download\POBRANEWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

[wirus]Co to za wir?

Ok, dzięki.Log końcowyCODE-BOXComboFix 09-02-28.01 - admin 2009-03-02 20:34:43.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2047.1584 [GMT 1:00]Uruchomiony z: e:\documents and settings\admin\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: e:\documents and settings\admin\Pulpit\CFScript.txtAV: Kaspersky Anti-Virus *On-access...