Skocz do zawartości

słuchawki do 200 zł dla graczy

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: słuchawki do 200 zł dla graczy

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

problem ze słuchawkami

Witam wszystkim na forum. jestem tu nowy:-)Tak więc postaram sie dość jasno opisac moj problem.. Jestem graczem w Counter-strike'a i liczy się dla mnie uczucie przestrzeni dźwięku w grze, miałem jednak wrażenie że z moimi słuchawkami coś jest nie tak.. Zacząłem sprawdzać i doszedłem o co chodzi.Do karty...
  • Archiwum
  • napisane 04 11 2007 21:44
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 2404

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2135

Recenzje Gier

Witam. Kolejna recenzja mam nadzieję że lepsza niż pierwsza Dzisiaj chciałby zrecenzować wczoraj nabytą grę Counter-Strike (inaczej CS) -jest to internetowy taktyczny shoter. Stworzyło go dwóch kolegów Minh Le i Jess Clife w 1999r. jako mod do gry Half_life.Na samym początku mod ten wymagał do gry Half_life'a ale potem się to zmieniło gdyż z upływem czasu tworzona jego coraz to nowszą...
  • Gry
  • napisane 26 08 2009 08:15
  • Odpowiedzi: 19
  • Wyświetlenia: 16030

[Sprzedam] Laptop + telefon + akcesoria = zestaw ASUS

Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2015 01:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1968

Ocena i wycena PC

Cześć. Znalazłem takie ogłoszenie. Chciałbym się dowiedzieć co o tym myślicie i jak się ma do tego cena 1600 zł. Pozdrawiam.  Sprzedam komputer radzący sobie z najnowszymi grami całkiem dobrze. Specyfikacja sprzętu:• Procesor Amd phenom II x4 965 black edition 4x3.4 Ghz łatwe OC• Płyta główna Asus ROG formula IV - idealna dla graczy czy...

Karta dźwiękowa do 350zł, słuchawki do gier do 500zł i mikrofon do Let's Play

@AssassiN wiem co to za słuchawki. Szukam słuchawek do gier. Nie jestem przekonany co do jakości takich headsetów z wbudowaną kartą dźwiękową. Słyszałem że właśnie płaci się dodatkowo za napis "dla graczy" a jednak nic to nie zmienia.@Celdur Jakie słuchawki do tej...

Lenovo Y580 vs Clevo W350ETQ

Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa wykorzystuję do pracy w środowisku Linux (programowanie, prace biurowe, trochę...

Słuchawki dla gracza!

http://www.nokaut.pl/sluchawki/akg-k-44-chrl-sluchawki-przewodowe.html - w tej cenie nie znajdziesz słuchawek oferujących lepszą jakość dźwięku. Słuchawki "dla graczy" odradzam. Chyba, że bardzo zależy Ci na mikrofonie.

Logi - Ścinanie komputera

witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...

[Sprzedam] Toshiba Satellite X200-253 LCD 17 cali.

Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
  • Giełda
  • napisane 19 11 2011 13:13
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2870

[Sprzedam] Router TP-Link / płyta główna / nagr. DVD (ATA) / mon. CRT (17'') / gry, płyty, książki / Sempron 2400+ / RAM 512MB DDR400 / went. Tacens Pro / kable

Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
  • Giełda
  • napisane 17 08 2014 00:04
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2053

Test słuchawek marki Sennheiser HD201

1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co...