Skocz do zawartości

słuchawki douszne creative ep 830 forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: słuchawki douszne creative ep 830 forum

Sluchawki douszne - które wybrać?

Witam , zamierzam kupic sluchawki douszne do max 10 funtow. Odtwarzacz - apple iphone muzyka : hip hop , hardstyle , dance.Mysle o kupieniu na ebay.co.uk ze wzgledu na cene , lecz boje sie , ze beda to podrobki. Podaje kilka przykladow :1. SONY MDR-EX85LP bdb cena -...

Creative EP-830

Creative EP-830, czy to dobre słuchawki?Mówimy tylko o słuchawkach dousznych, nie zamierzam kupić dużych słuchawek.
  • Archiwum
  • napisane 23 09 2008 20:29
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1527

Test słuchawek marki Sennheiser HD201

1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co...

problem ze słuchawkami

Witam wszystkim na forum. jestem tu nowy:-)Tak więc postaram sie dość jasno opisac moj problem.. Jestem graczem w Counter-strike'a i liczy się dla mnie uczucie przestrzeni dźwięku w grze, miałem jednak wrażenie że z moimi słuchawkami coś jest nie tak.. Zacząłem sprawdzać i doszedłem o co chodzi.Do karty...
  • Archiwum
  • napisane 04 11 2007 21:44
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 2404

Słuchawki

Niedawno zakupilem karte dzwiekowa Creative Audigy 2 ZS.Karta działa wszystko spoko. Jednak postanowilem kupic nowe słuchawki i nie wiem jakie kupicChciałbym sie zapytac kogos bardziej doswiadczonego ktore sluchawki najlepiej kupic...od znajomego dostalem propozycje:SENNHEISER...
  • Archiwum
  • napisane 11 12 2006 17:22
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4744

Logi - Aplikacje *.exe nie uruchamiają się (uruchom program za pomocą)

Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Plantronics Voyager Legend UC B235 - recenzja słuchawki

VOYAGER LEGEND UC B235 – NIESTRASZNA JEJ WICHURA CZY BIUROWY GWARPrzedstawiamy recenzję słuchawki Bluetooth Plantronics Voyager Legend, którą mieliśmy okazję testować zarówno w biurze przy monitorze, jak i na ulicy, a także podczas prowadzenia samochodu.Pierwsze co widzimy po otwarciu opakowania to mnogość akcesoriów dołączonych do

Creative Fatal1ty vs Steelseries 5xb

Używałem kiedyś creative fatal1ty i nie polecam tego produktu.Zbyt małe nauszniki dla osoby dorosłej. Po 30min bolą już uszy + strasznie się pocą.Chyba że weźmiesz pod uwagę słuchawki z wyższej półki:http://www.agito.pl/sluchawki/creative-labs-sb-tactic-3d-alpha...

Karta dźwiękowa do 350zł, słuchawki do gier do 500zł i mikrofon do Let's Play

Cześć,to mój peirwszy post na forum więc witam was wszystkich!Przymierzam się do kupna słuchawek gamingowych. Zależy mi na tym by były to słychawki zakrywające całe ucho, jednak nie chcę by mocno wytłumialy dźwięki z otoczenia, ponieważ chcę słyszeć co mówię do mikrofonu.Mikrofon zależy mi na tym żeby był mały, więc budżet nie ograniczony. Myślałem...

Mod Realtek HD do X-Fi MB

Witam!Nabyłem płytę główną ASRock 970 Extreme 3, posiada ona wbudowany układ Realtek HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec).Widziałem na innym forum że ludzie instalują zmodowane sterowiniki z Creative X-Fi na tego Realtek'a.Razem ze sterownikami jest taki programix - Creative...

Nowy komp za prawie 5k

Po wielu podpowiedziach skleiłem taki zestawik. Co o nim sądzicie ?Ja mam pewne wątpliwości co do paru elementów:2.Płyta główna. Ona działa na nowym chipsecie P45 i nie wiem czy on się sprawdza. słyszałem różne opinie. Czy za tą cenę polecacie inną płyte ? Zaznaczam tylko że płyta musi mieć pełne crossfire 2x163.Pamięc RAM. Za bardzo nie wiem czy to jest najlepsza pamięc w tym przedziale...
  • Archiwum
  • napisane 28 06 2008 00:51
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 1444

Odtwarzacz MP3 + słuchawki

sansa clip - bardzo fajny odtwarzacz jedynie właśnie słuchawki warto zmienić bo te dodawane są średnie - osobiście polecam http://allegro.pl/sluchawki-koss-pathfinder-dozywotnia-gwarancja-i2399021830.html super izolują od otoczenia ale maja jeden minus - w sumie to może być plus zależy od podejścia, a konkretnie...

Komputer za 4 tys, bez kart graficznych.

Suma: 4058,68 Zasilacz Corsair HX 80 Plus Gold Modular 650W, EU Version (CP-9020030-EU) Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL(9-9-9-24) Unbuffered NON-ECC 1.5V (BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU) Asus DRW-24B5ST SATA CZARNY (DRW-24B5ST/BLK/G/AS)Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache (WD10EZEX) Chłodzenie CPU Thermalright HR-02 - Macho - Black...

Pogaduchy

Najlepsze są słuchawki nauszne a nie te do uszu, np. Słuchawki CREATIVE HQ-1400 - 2.0, słuchawki nauszne, czarne ( 51MZ0370AA001 ) :: AREST.pl Twój Sklep Komputerowy :: Portal Informacyjny IT ::....Sam miałem takie i wiem że dźwięk czyli...