1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co...
Zawsze może dorzucić 100pln i wziąć Słuchawkinauszne AERIAL7 Tank Blizzard - SKLEP Audiomagic.pl | Poczuj magię muzyki!Ale nie oszukujmy się zarówno Brainwavz jak i Aeriale to słuchawki do muzyki a nie do gier.Do gierek to niech wybiera ze słuchawek 5.1 - przynajmniej...
Witam.Chcę kupic słuchawki do słuchania muzyki z telefonu/mp3.Chce słuchawkinauszne zamknięte, z małymi kopułkami.Chce ich uzywac na zewnątrz,dlatego zalezy mi zeby byly mozlwie małe.Jakie dobre słuchawki mozecie mi polecic do...
CześćChcę zrobić zakupy i mogę przeznaczyć na nie 150zł. Sprzęt, jaki mnie interesuje, to słuchawkinauszne zamknięte i podkładka. Priorytetem są słuchawki, więc jeżeli lepiej będzie dołożyć kwotę przeznaczoną na podkładkę, zrobię to....
Używałem kiedyś creative fatal1ty i nie polecam tego produktu.Zbyt małe nauszniki dla osoby dorosłej. Po 30min bolą już uszy + strasznie się pocą.Chyba że weźmiesz pod uwagę słuchawki z wyższej półki:http://www.agito.pl/sluchawki/creative-labs-sb-tactic-3d-alpha...
Witam.Potrzebuje porady w sprawie zakupu słuchawek. Mam do wydania 150zł.Potrzebuje słuchawek nausznych do słuchania muzyki i oglądania filmów.Słuchawki będą podpięto do Audigy 2 ZS.Mam już Koss UR40 i mieszczą się w tej cenie.Chciałbym się dowiedzieć czy do
mhm... dzięki, ale czy 16 GB Ram nieprzyda się w przyszłości ? jak wyjdą nowsze gry? tak samo procesor 8 wątkowy ? Edytując zestaw wygląda następująco: Płyta główna ASRock Z87 EXTREME4, Z87, DualDDR3-1600, SATA3, GBLAN, RAID, ATX (Z87 EXTREME4) Zasilacz Corsair HX 80 Plus Gold Modular 650W, EU Version (CP-9020030-EU) Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL(9-9-9-24)...
Poszukuję 150 zł, których jakość byłaby adekwatna do ceny. Jak "na miasto" to ważny byłby dla mnie wygląd słuchawek , słuchawkinauszne.Bardzo bym prosił o podanie jakiś konkretnych modelów, bo się w tych tematach nie orientuję
Najlepsze są słuchawkinauszne a nie te do uszu, np. Słuchawki CREATIVE HQ-1400 - 2.0, słuchawkinauszne, czarne ( 51MZ0370AA001 ) :: AREST.pl Twój Sklep Komputerowy :: Portal Informacyjny IT ::....Sam...
Witam wszystkim na forum. jestem tu nowy:-)Tak więc postaram sie dość jasno opisac moj problem.. Jestem graczem w Counter-strike'a i liczy się dla mnie uczucie przestrzeni dźwięku w grze, miałem jednak wrażenie że z moimi słuchawkami coś jest nie tak.. Zacząłem sprawdzać i doszedłem o co chodzi.Do karty dźwiękowej (zintegrowany SoundStorm na płycie...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6224764RHP10 CHERRY BLACKRHP-10 Cherry Black jest koloru krwistoczerwonego. Wewnętrzna część słuchawek jest ciemnoczerwona, zewnętrzna część jest koloru czarnego. Logo na słuchawkach i na pałąku kontrastuje kolorem jasnozłotym.Specjalne i wyjątkowe edycje słuchawek RHP-10 – dla DJ’ów ceniących sobie naprawdę modny...
Tak jak napisał tonson, ale muszę go uzupełnić. To o czym mówisz, czyli szumy, są powodowane przez 2 rodzaje zakłóceń. Jednym jest brak filtrowania czyli ekranowania pola magnetycznego w urządzeniach grających (głośniki lub słuchawki), przez co takie urzadzenie będzie szumieć nawet jak je podłączysz do prądu (bez podlączania do sygnału). Często można...
Dzień dobry,Chciałbym ulepszyć mój zestaw MB + procesor / ewentualnie cały komputer. Aktualny zestaw to: - AMD Phenom II x4 925 2.80 GHz- Asus M4A77TD 770- DDR3 8GB 1333 MHz albo 1600 MHz nie jestem pewien- AMD Radeon HD 7870 Gigabyte 2GBreszta zasadniczo nie istotna.Chciałem wymienić w zasadzie tylko układ Proc + MB do 1500 zł ale zacząłem się...