Sprzedam gotowe prezentacja maturalne na mature ustna z jezykapolskiegoWszystkie tematy sa napisane przez nauczycielke jezykapolskiego !zawieraja Wypowiedz + plan + bibliografiacena 80zlistnieje mozliwosc napisania nowego temat za...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje dokumenty\DownloadsWindows XP Professional...
Vista spolszczona vistalizatorem czy jak mu tam , jezyk ustawiony na polski , w operze są polskie znaki , ale np w notatniku gdy sciagam napisy do filmu , czy tez na gg nie ma polskich znaków .EIDT: na onecie czytalemm artykul w...
no ja niewiem prubuje napisac strone sciagam z internetu edytory HTML i zaden sie niewłacza,,,,, i jeszcze jedno pytanie "jak moge zmienic jezyk w swoim komputerze bo wszystko mam po angielsku jak kupowałem viste to dostałem taka plyte language interfece pack for windows vista .........i tam jest oczywiscie jezyk...
Zainstalowałem SP3 na XP-ku polskim (tzn troche wymusiłem to ...) i teraz mam hybryde WinXP polsko-angielską ...Czy mozna jakos zaimplantować spowrotem jezykpolski aby był "wszędzie' ?A propos - po zainstalowaniu SP3 wydaje mi sie...
Na temat jak łatwo zrobić stronę www i to nie tylko blog lecz uniwersalną, są podane przykłady oraz w formie darmowych kursów na You Tube masz film mozesz zobaczyć co i jak nalezy robić.Do treningu polecam Instat Word Press.org nietetety jest on po angielsku i chodzi pod Internet Explorelem. Ale można i zrobić tak że po zainstalowaniu Instat WP uruchamiasz go po lewej jest podany adres,...
WitamPo aktualizacji mam problem z jezykiem w internet explorer 9, teraz mam EN i nie wiem jak zmienic to na polski w ustawieniach- w opcjach internetowych - jezyki mam Polski ale jak go zaznacze i klikam ok nic sie nie zmienia
Witam...mam taki maly proble, otoz po zainstalowaniu systemu odrylem ze...nie mam jezykapolskiego (a moze lepiej bedzie jak powiem ze mam wszystko po polsku ale zamiast liter ą ę czy ł mam jakies krzaki)Instalka napewno takowy posiada bo juz niejednokrotnie instalowalem system...
Witam. szukam programu,strony ktory ptrzetlumaczy Jezyk Turecki na Jezyk Angielski albo nawet Polski:) musze przetlumaczyc tą strone http://www.turksilkroad.com/index.php?action=helpPozdro
Witam, mam problem Otoz chcialbym wydrukowac zwykla drukarka Canona pliki z fiszek Dla nie wtajemniczonych sa to takie gotowe arkusze ktore drukuje sie i po jeden stronie mamy załóżmy pytanie a z drugiej strony mamy wydrukuowaną odpowiedz. Ja mam akurat fiszki angielskie,tzn mam w jednym arkuszu wyrazy po polsku a w drugim pliku, te same wyrazy tylko ze...
taaak. Fallout 2 tylko dlatego był najlepszy, bo w odróżnieniu od Jedynki - nie kończył się Poza tym był jeszcze bardziej szczegółowy w grafice i soczystszy w jezyku. To co zrobiła Bethesda to profanacja. Graficznie ładnie i cieszyłem się móc zobaczyć cały ten świat z perspektywy bohatera, ale fabularnie to jest tragicznie i nie zasługuje na dziedzica...
Witam, ostatnio czesto wiedze na roznych forach duzo o dyskach SSD, ale pojecia nie mam do czego one sluza?Mogli byscie mi to wytlumaczyc? Z gory dziekujeP.S Sory ze nie uzywam liter polskich, ale jestem na laptopie a tu nie ma polskiegojezyka a nie chce mi sie wgrywac
Panel Sterowania -> Opcje regionalne i jezykowe -> Jezyki (zakladka) -> Szczegoly (przycisk)i ustawiasz "Polski (programisty)", zeby sie uruchamial przy starciePS.tak jest w WinXP, ale w Viscie/7 powinno byc podobnie
u Ciebie po wejściu na moją stronę formularz nie pokazuje sie w języku Polskim? - dziwne..co do zwykłego iframe, to nie mogłem dać, strona wtedy wygląda tak.https://secure.vemmaeurope.com/signup_customer.html?referrer=601269605&customer_type=&source=mv.eu&cou=&lang=pl&sponsor=&placement=i jak się kliknie np. na O Nas, następnie...