Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- Samsung SGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba wymienic, polskie menu, bez simlocka.- Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, posiada jakies dziwne kropki pod...
Czy ktoś może wie jak ściągnąć simlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąć simlocka z sagema myx 6-2. ...jestem ciekawa czy udało ci się tego dokonać (OCZYWIŚCIE ZA DARMO)....
Vojt007 nie da się ściągnąć simlocka z tych modeli zwykłym kabelkiem. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt do sagemów. Jeszcze niecały rok temu procedura wyglądała tak że całą kość flasha trzeba było wylutowywać i wkładać w programator. Kość flasha w tym modelu to układ BGA na kulkach dodatkowo zalany żywicą epoksydową,...
witam wiem ze to moj pierwszy post ale po to sie tu zarejestrowałem bo potrzebuje pomocy i przypadkiem wpadlem na to forum, teraz napewno tu juz zostane i bede pomagal w razie potrzeby. do rzeczy mam sagemaSagem MYX6-2 i chciałbym sie dowiedziec jak simlocka ściągnąć nie mam...
Potrzeba jest zdjąć simlocka z Sagema myx6-2. Simlock jest na orange. Na żądanie mogę podać IMEI.Pozdrawiamnie jestem pewien ale z innych telefonow oprucz nokii starych i tych troche nowszych simlocka latow sciagnac przez imei a z innych...
Witam, posiadam Sagema My-411x. Niestety jest zablokowany simlockiem. Normalnie zdjęcie w serwisie kosztuje od 60 zł. Nie posiadam również kabla usb do niego. Ostatnio szukając własnie tego kabelka natrafiłem na ciekawą ofertą z dodatkowym kabelkiem, dzięki któremu podobno można zdjąć ...
Posiadam telefon Sagem my150x. Jest to nowy bardzo prosty telefon zależy mi na zdjęciu simlockapróbowałem poprzez przejściówkę na Max232 z różnymi programami ale niestety bez większych sukcesów Jakie są inne alternatywy by zdjąć tego simlocka ?.
witam! mam sagema myx5-2v z blokadą simlock. Mam do tego fona kabelek. podpinam fona do kompa odpalam astu i tam wszystko idzie tak jak trzeba, ale niestety wygenerowany kod ma 12 cyfr a mogę wpisać tylko 10...co mam zrobić w tej sytuacji? czy może jest jakiś inny sposób znalezienia kodu ...
Da się coś zrobić z tym sagemem?Mam kabel by go podłączyć do kompa. Umiem wpisać simlocka, ale skąd wziąść kalkulator?Wiem, ża sie da samemu zdjąć simlocka tylko jak?
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźć Simlock Temporayinny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 # dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele: Calypso: My 300x, My 400x, My 401x, My 405x, My 700x, My...
Witam wie ktoś jak usunąć blokadę sim-lock (ale za darmo) ?Mam angielskiego sagema c5-3 simlock jest na sieć Virgin mobile i zależy mi na zdjęciu simlocka.Może ktoś mi pomóc ?? i co naj ważniejsze jak usunąć tą blokade ??Pozdrawiam
Witam ja Mam Sagem My 700x, dziś byłem w serwisie oddałem aby ściągnąć simlocka i poszłem za godzinę po odbiór komórki i pan powiedział mi że, nie można ściągnąć simlocka a próbowali ściągać za pomocą kodów. A ja byłem u siebie w Katowicach u nas kosztuje 50 zł. Jak ma ktoś...