Czy ktoś może wie jak ściągnąć simlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąć simlocka z sagema myx 6-2. ...jestem ciekawa czy udało ci się tego dokonać (OCZYWIŚCIE ZA DARMO)....
Panowie z tymi Sagemami to niewiele wykombinujecie w domach bo wątpie aby ktoś z was kupił za 1000 PLN SMTi + logi aby robić jednego simlocka. Kodem można lecz się nie opłaca bo kod kosztuje od 100 do 200 zł w zależności od sieci. Lepiej iść do serwisu GSM aby tam zrobili to za...
Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- Samsung SGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba wymienic, polskie menu, bez simlocka.- Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, posiada jakies dziwne kropki pod...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
Poszukałem trochę na forum i znalazłem program do ściągania blokad z sagemów ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporayinny program do ściagania simlocka.KODnumer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu...