Skocz do zawartości

samsun r540 nie che się włączyć

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsun r540 nie che się włączyć

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

WitamKilka dni temu zakupiłem nowy komputer z allegro:Procesor Intel Core 2 QUAD Q6600 4x2,4Ghz BOXPłyta główna Gigabyte P35-DS3LPamięć operacyjna GoodRam/A-DATA DDR2 4096mb 800Mhz PC6400 dual 2X2GB.Karta graficzna GeForce 8600GT Super+ 1024ddr2Dysk Twardy Samsung 400GB SATA II 7200rpm 16mb cacheNagrywarka DVD-RW...

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11794

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz...

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41818

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Codzienne życie nastolatka.

Postanowiłem zamieścić na tym forum opowiadanie które bardzo mi się spodobało. A chciałbym poczuć wasze odczucia po przeczytaniu,więc zapraszam do lektorki ;p Budzik zadzwonił, zazwyczaj tak zaczynają się opowiadania o zwykłych ludziach. Nazywam się Karol, mam 15 lat. Niby...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce ...

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się...

Logi - Przeglądarka nie otwiera live streamów

OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...

Wiersz poleceń Windows CMD Konsola DOS WIN

1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...

• Porady Windows
  • napisane 22 07 2011 06:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 44015

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3356

Logi - Home new tab w Google Chrome

Log OTL:All processes killed========== OTL ==========Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{036451d5-97b6-4882-a0cb-0f3b6de4df8d}\ deleted successfully.Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{036451d5-97b6-4882-a0cb-0f3b6de4df8d}\ deleted successfully.C:\Users\Robert\AppData\Roaming\HomeTab\HomeTab.dll moved...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Generalnie komputer wiesza się podczas uruchamiania systemu windows xp.Ale zaczynając od początku. Kiedy włączałem komputer "na zimno" (np. po dwóch dniach albo po nocy) słychać, że dyski odpalają, niby wszystko się włącza, ale nic się nie dzieje. Monitor

Windows vista zacinanie

Witam, jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość.Mam dwa problemy. więc tak: 1) Dziś rano jak włączyłem komputer wszystko było ok. Jakieś gierki czy coś, internet wszystko jak talala. później ściagnełem cheaty do takiej gry internetowej, no i włączam instalację, wyskakuje ostrzeżenie, biore dalej, i nic
  • Windows Vista
  • napisane 29 05 2010 13:41
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6800