Procesor nie był podkręcany. Komputer pracuję na Windowsie 7 Ultimate x64. Sterownik graficzny 15.200.1046.0 z 22.06.15. Listwa z uziemieniem a SMART wklejam poniżej. ----------------------------------------------------------------------------CrystalDiskInfo 6.5.2 (C) 2008-2015 hiyohiyo Crystal Dew...
Hej wszystkim . Chcę zmodernizować mojego staruszka . Obecnie posiadam trochę słaby sprzęt , ale daje radę .I Komputer będzie służył i nadal służy do :- Grania w gry Fifa 15 , GTA 4 , F1 2015 , Wot.- Przeglądanie internetu- Zaczynam zgrywać kaset VHS na płyty DvD- Oglądanie filmówCzego oczekuje od sprzętu :- Szybkości szczególnie. O to mój aktualny...
Ten apple to staroć na Core 2 Duo no i raczej nie zainstalujesz tam Fify czy Csa. Samsung ujdzie chociaż z tym GTA V w opisie to jakieś bzdury bo mam obok siebie Acera z tym samym CPU i GF 710M i nie da się grać płynnie w gierki z 2015r.
Proszę o pomoc koledzy, Posiadam Dysk twardy 2TB Seagate Expansion STBV2000200Jest to dysk z w kieszeni 3.5" , zasilacz + usb 3.Jest to dysk bez Windowsa podłączony do komputera poprzez usb3 zawiera kopie zapasowe, filmy, gry itp (nie podzielony na partycję). Raczej cały zapełniony, część danych w spoczynku od lat część szybko nadpisywana jak gry/filmy. Przypadłość:Podczas oglądania...
Właśnie nie liczyłem na Xiaomi jeszcze do tablety mają kod rabatowy samsung-tabSamsung Galaxy Tab A 7.0 T280 https://www.x-kom.pl/p/292135-tablet-7-samsung-galaxy-tab-a-70-t280-1610-8gb-wi-fi-czarny.html 478 złSamsung Galaxy Tab A 7.0...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....