Siema.Kupiłem ostatnio używany telefon SamsungSolid B2710 karte pamięci mam 4 gb micro gdy włożyłem karte pamięci do telefonu i chciałem wgrac piosenki to wyskakuje mi cos czy ze Dysk G jest uszkodzony czy cos takiego i czy go skanowacNiemoge wgrac piosenek z komputera na...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic SamsungSolid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam . Mam pytanie bo nie jestem pewien czy ten dysk ssd będzie pasował do mojej płyty Corsair MP600 Force Series, 1 TB High-speed Gen 4 PCIe x4, NVMe M.2 SSD (Sequential Read Speeds of Up to 4,950 MB/s and Write Speeds of Up to 4,250 MB/s)Chodzi mi głównie o szybsze otwieranie gry Escape From Tarkov . A przy okazji systemu ,folderów,plików itp . Ewentualnie ktoś mi może doradzi coś...
Witam,na wstępie – wiem, iż takich tematów jak mój na tym forum jest sporo, ale jedne są już trochę stare, zaś inne nie spełniają moich oczekiwań . Przymierzam się do kupna nowego laptopa do kwoty 2500 zł – jest to maksymalna kwota jaką mogę wydać na laptop, więc „dorzuć 200 zł do…” nie wchodzi w grę. Obecnie pracuję na Asus (SNSV jak kto woli) F3Tc z Vistą.Do czego - szybkie i swobodne...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Jak chcesz mieć wytrzymały telefon to polecam SamsungaSolida, którego fajna recenzja jest tu http://smartmobile.pl/recenzja-test-samsung-solid-b2100-extremalny Jednakże nie ma on wifi, ale za to bateria wytrzyma nawet dwa tygodnie.Jeżeli koniecznie zależy ci na wifi to E51...
Potrzebuje pomocy w wyborze telefonu z systemem android, rozdzielczoscia min. 800pix. i w miare OK kamerka. Na razie biore pod uwage tel:Asus Zenfone 4 - faworyt, jesli chodzi o parametry troche ciezki, ale ma 8 GB pamieci, 1 GB RAM, wyswietlacz IPS TN gorilla glass, procesor Atom Dual-core 1.2 GHz. I dosc solidne wykonanie. Za to słabo swieci matryca(ale...
Jak w temacie, który z nich będzie wytrzymalszy i szybszy? Wiem, że nie są demonami szybkości, ale oczekuje od telefonu głównie wytrzymałości. Obecnie mam SamsungaSolida, ale doskwiera brak Androida... Samsung ma bardzo dużo pozytywnych opinii, o Motce piszą różnie, ale ma...
Nie masz jakiś wygórowanych wymagań odnośnie laptopa-rozumiem że ma być szybko i solidnieto oczywiście ssd wskazane lub 7200obr(oczywiście ssd)będzie lepszą opcją - tu odczujesz "kopa"24GB to tak trochę ubogo bo stawiając system na tym dysku mało zostanie na programy czy aktualizacjęi tak jak kolega viris w tej kwocie możesz pokusić się o 120GBAsusy masz...