WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Dzień dobry,Dla mojego taty szykuję zestaw komputerowy głównie do przeglądania internetu i oglądania filmów.Zestaw powinien być wydajny do powyższych zastosowań, cichy i tani. Co moglibyście doradzić?Rozważałem takie komponenty:* płyta główna - MSI B150I GAMING PRO AC - 420zł* procesor - Intel Core I3-6100 2x3,7GHz - 499zł* pamięć - tutaj nadal nie wiem czy wybrać 8GB czy...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Cześć,proszę o pomoc w ocenie kompatybilności zestawu, który jako laik składam już kilka długich dni. Ostatni komputer składałem kilka lat temu i ponowne wdrożenie się w obecne standardy trochę zajęło.Strona pcpartpicker (konfi -> /user/jatoja88/saved/TBpKZL), z której korzystałem nie wskazała żadnych niezgodności, ale jednak wolę zaufać osobom bardziej doświadczonym. Komputer będzie służyć...
Sprzedam nowy komputer składany posiadający pełną gwarancje, komputer posiada miesiąc czasu - wszystko sprawne, komputer składany pod GRY( gry takie jak nowy: Assassin's Creed Black Flag ( full detale ), Far Cry 3 ( full ), Battlefield 3 ( full) , Splinter Cell Blacklist ( full )- Specyfikacja: PLYTA GLOWNA ( MSI - Z87-G43 ) , PROCESOR ( I5 - 4570 3,2 GHz ) , KARTA GRAFICZNA ( GIGABYTE GEFORCE...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Chieftec CFT hahaha beznadziejna propozycja jak na 350zł on sie opłaca ale za 280zł góra Procesor Intel CORE I5 2500K 3.3GHz LGA1155 BOX (BX80623I52500K) Płyta główna ASRock P67 PRO3 (B3) Intel P67 LGA 1155 Pamięć Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 Intel...
Proszę o ocenę zestawu który mam zamiar kupić. (Oraz o powiedzenie czy jest on kompatybilny) nie znam sie zbytnio na kompatybilności Procesor: Intel Core I5 2500kKarta: Gigabyte GeForce GTX 950Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500wRam: 2x Kingston Hyper 4GBDysk - Samsung 1TB SATAIII Płyta główna - Asus P8H61-M LX2 ...