Simlock Samsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your phone and insert the SIM-card that you...
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony http://www.unlockthatmobile.com/samsung.htmlMogę podać
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlock samsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?na allegro widzialem tylko USB Corbi, podaj plz link gdzie moge kupic kabel z emulacja COM
Nie chciałbym tutaj uprawiać jakiejś kryptoreklamy...Ja szukałem na chybił trafił w google, na ebay'u. Jest wiele ofert. Jedną z nich jest np. Multi-Com z siedzibą w Kolbuszowej. Na googlu łatwo znaleźć ich stronę. Zaryzykowałem. Szybko, sprawnie, stan realizacji zamówienia na bieżąco mogłem sprawdzić. Dostałem fakturę na adres domowy, a na maila dwa kody...
Samsung to nie stara Nokia, że kody są generowane przez kalkulatory. Są jakieś obejścia, ale tylko do kilku modeli i to też nie doskonałe, bo co wyłączenie telefonu musisz kombinować z kodami. Kablem ściągniesz bez problemu.
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlock samsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?
Hehe doslownie to wiem Wlasnie o to chodzi ze nie probowalem, jak juz dostalem kody odblokowujace to pojawia sie "Phone Freeze" i nic nie moge wpisac :/ [klawiatura nieaktywna]Poza tym jak zle wpisze 3x kod odblokowujacy to nawet juz w Play nie odpali [info z Samsunga - nie wiem czy prawda ;> ale nie...
Witam i prosze odrazu o pomoc! Potrzebuje zdjac simloka z samsunga m300 to bardzo wazne kto wie jak to zrobic i zna kody do zdejmowania simlokow z tego modelu bardzo prosze o pomoc pozdrawiam milena2302
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięcie simlocka z samsunga sgh-z400?? Z góry dzięki. termitekNa Tweaksie jest program, który generuje kody za pomocą których usuniesz simlocka z telefonu.