Skocz do zawartości

samsung gt e1150i nie ma polaczenia z komputerem

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung gt e1150i nie ma polaczenia z komputerem

Logi - Profilaktyka

Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99%...

Dziwne uruchamianie komputera

Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w...
  • Archiwum
  • napisane 31 10 2008 19:30
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2755

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32869

Problem z polaczeniem 3 urzadzen do routera.

Witam!Mam taki problem. Posiadam w domu router firmy CISCO EPC2425. Pod niego podpięty jest kablem od internetu jeden komputer a drugi działa poprzez karte sieciowa WI FI. Teraz stałem się posiadaczem telefonu komórkowego Samsung Wave. Ma on wbudowane WIFI. Jego tez chcialbym moc uzywac. I da się to zrobic, tylko, ze zauwazylem, ze działają tylko dwa...

Windows wskazuje 1GB zamiast 4GB ?!?!

Witam, wszystkich na forum.Mam spory problem z moim nowym komputerem. Niedawno kupilem takie cos:Płyta głowna: GIGABYTE GA-P35-DS3 Intel P35 Socket 775 (PCX / DZW / GLAN / SATA / RAID / DDR2)PROCESOR: CORE 2 QUAD Q6600 2.4GHz LGA775 BOXKarta graf.:GALAXY GeForce 8600GT 256MB DDR3 / 128bit TV / DVI PCI-E (1,4 ns) (600 / 1400)HDD: ...
  • Windows XP
  • napisane 01 02 2008 12:14
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 1314

Reset (nowego) komputera przy starcie.

WitamMam delikatnie mówiąc problem z komputerem, który to dopiero co wczoraj otrzymałem. Główny problem to przy ładowaniu systemu komputer się resetuje i tak w kółko, nic nie mogę więcej zrobić. W biosie wydaje mi się, że jest ok. Mój komputer wygląda tak: Procesor Intel Core i3-6100 3.7GHz, 3MB, BOX (BX80662I36100) Zasilacz Corsair...

Komputer podczas włączania - wyłącza się!

Witam,mam problem z komputerem podczas włączania komputer się wyłącza, ciężko mi to opisać dlatego nagrałem filmik dostępny pod tym adresem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XdlSJn4WhVI jak myślicie jaka to może być przyczyna?Problem zaczął się robić od niedawna, od paru...

Laptop do +/- 2500zł, do domu, czasem do grania.

Witam, Chcę kupić laptop, taki jak w tytule, do domu, żeby czasem obejrzeć film, przejrzeć neta, a nawet pograć w jakieś gierki (z niższej półki, war3, WoW, H3-5 itp. Niecały rok temu kupiłem Asusa x56Ta dla mamy, i powiem że zachwycony nie jestem. XPek nie chodzi na nim ze względu na hybrydową grafikę, Vista...

Zamian Komputera Stacjonarnego Na Laptopa - Warto?

Witam Forumowiczów!Ostatnio po głowie coraz częściej chodzi mi pomysł, aby sprzedać mój komputer kupiony w październiku 2008 i kupić laptopa.Obecny komp ma parametry: 1. Intel Pentium Dual Core E5200 2.5 GHz Socket 775 2048kB L2 BOX 2. Gigabyte EP35-DS3 3. A-Data Extreme Edition DDRII 2GB/800 (2 x 1GB) CL4 (AD2800E001GMU) 4. Samsung SpinPoint...
  • Notebooki
  • napisane 24 06 2009 17:20
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3544

Problem z podlaczeniem

Witam!!Komplet jaki posiadam to:*Pioneer DDJ-SZ*Pioneer SDJ-05*Creative SOUND BLASTER HD* TV Samsung Moj problem polega na tym ze chcialbym caly ten sprzet polaczyc w jedna calosc bym nie musial co raz przemieniac kabli i ustawien... Glosniki posiadaja 4 kanaly..Czy da sie to wszystko polaczyc tak z karta SOUND BLASTER i SDJ-05 zebym mogl grac na DDJ-SZ,...

[Problem]Problem z Internetem

heh widze ze nie ja jeden mam z tym problem... vista ma cos pomieszane z ustawieniami polaczen sieciowych... ja mialem ten sam problem i dzis udalo mi sie go rozwiazac... nie wiem na jakiej zasadzie ten blad windowsa wybiera sobie aplikacje ktore maja sie laczyc z internetem a ktore nie, ale niestety sobie wybiera...co ja Ci moge doradzic? po pierwsze dzwonisz do dostawcy internetu i mowisz...

Monitor nie chce się włączyć!

Monitor typu CRTPrzez długi czas monitor dzialal bez zarzutu. Wczoraj podczas normalnego korzystania nagle cos pstryknęło, obraz zgasł i od tej pory monitor nie chce sie włączyć. Po naciśnięciu przycisku włączającego normalnie zaczyna świecić zielona lampka, po czym po okolo 1 sekundzie gasnie i monitor sie wyłącza. Nie ma tu znaczenia fakt czy komputer jest włączony czy nie.Model...
  • Archiwum
  • napisane 17 02 2008 21:43
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4807

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam.Mam problem z komputerem. Mianowicie, przedstawia się on w taki sposób: podczas uruchamiania gier ( gdy już się załadują ) po chwili komputer się na chwilę "przytnie". W tym momencie dioda wskazująca pracę dysku twardego spokojnie miga i po chwili zaczyna się bez przerwy palić. "Przycięcie" trwa ok. 5 sekund, i albo gra sie...

Bliżej niezidentyfikowany problem (Napęd? Zasilanie? Okablowanie?)

Witam wszystkich,Otóż mam następujący problem, od pewnego czasu mam problemy ze swoim starym komputerem. Zaczęło się od tego, że niekiedy resetował się gdy wkładałem jakąś płytę do jednego lub drugiego napędu CD. Jakoś, aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało, bo niezbyt często staruszka żem używał. Jednak ostatnimi czasy problem się nasilił, teraz resetuje...
  • Archiwum
  • napisane 23 01 2008 13:25
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1019