Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, językpolski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens,
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiempolski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje dokumenty\DownloadsWindows XP Professional...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez odblokowywaniem/flashowaniem/manipulowaniem...
Istnieje sposób, który pozwoli nam korzystać z aplikacji dostępnych dla innego kraju niż docelowy(Polska). Jak wiemy wiele aplikacji wyświetla filmy i seriale dopasowane do lokalizacji TV. Okazuje się, że webrana aplikacja, na rynku amerykańskim wyświetla w VOD np. Hobbita, a u nas musimy zadowolić premierą duńskiego filmu ;) Zupełnie inaczej wygląda...
Ciekawostka o piwieCiekawostka ze świata nauki:Ostatnie badania naukowe ujawniły, że piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu, czas badania wynosił ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu:- u...
Witam, ostatnio kupiłem nokię N73 i zastanawiam się czy na simlocka pomógł by patent jaki zastosowałem w swoim samsungu L760. Mianowicie wrzucić na telefon najnowszy dostępny polskojęzyczny soft, od producenta oczywiście a nie brandowy. W samsungu to zadziałało i przy
Na temat jak łatwo zrobić stronę www i to nie tylko blog lecz uniwersalną, są podane przykłady oraz w formie darmowych kursów na You Tube masz film mozesz zobaczyć co i jak nalezy robić.Do treningu polecam Instat Word Press.org nietetety jest on po angielsku i chodzi pod Internet Explorelem. Ale można i zrobić tak że po zainstalowaniu Instat WP uruchamiasz go po lewej jest podany adres,...
I jest tak, że odpalam kompa wyświetla się mnóstwo śmieci (jakieś testy nie testy... ) i nawet po przeprowadzeniu nich po ponownym uruchomieniu znowu pojawiają sie.. Co zrobić aby tego nie było?Na początek spróbuj kliknąć na ---> Mój komputer ---> Przyciśnij prawym przyciskiem myszy wybierz ---> właściwości ---> sprawdzenie błędów ---> odznacz : Automatycznie napraw błędy...
Jaki tablet możeci mi polecić? Chciałem kupić ten z firmy Apple http://www.promoceny.pl/detail/media-markt-tablet-apple-ipad-64gb-wi-fi-mb294pl-a-56701/ ale slyszałem, że jego oprogramowanie nie za bardzo jest stworzone do polskich warunków i że np. więcej aplikacji w językupolskim...
OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega współpraca?Prowadzenie własnego sklepu internetowego...
Od wczoraj posiadam nokię 6288 lecz telefon posiada wgranyjęzyk angielski (brak j. polskiego). Mieszkam w Polsce więc chciałbym mieć w swoim telefonie ojczysty język. Żeby nie było że nie umiem j. angielskiego ale obsługa tego telefonu...