Mam państwu do zaoferowania używanego laptopa Samsung NP-R530-JS03PL. Notebook został kupiony 28 marca 2010 roku. Jego stan wizualny oceniam jako dobry +/bardzo dobry -(małe przetarcie po lewej stronie touchpada; widoczne na zdjęciu). Sprzętowo jest w stu procentach sprawny (działają wszystkie wejścia/wyjścia, klawiatura, touchpad, czytnik kart, ekran...
Witam. Otóż tydzień temu przeinstalowałem seego Samsunga R520 z Visty na Siódemkę. System dobrze się sprawuje, jest wyraźnie szybszy i wydajniejszy. Robiłem kopmletną instalację z formatowaniem dysków. Wcześniej na Viście miałem taką fajną funkcję w psamsungu - sktórty...
WitamKilka dni temu zgłosił sie do mnie znajomy z prośba o pomoc, jego komputer po jakimś czasie od uruchomieniu systemu zawieszał się. Komputer jedynie w trybie awaryjnym pracował stabilnie, przeskanowałem go Ad-Aware, wykryl mnóstwo smieci szczególnie w plikach cooki, kolejne programy, którymi skanowałem dodawały coś od siebie. Biorąc pod uwagę powyższe oraz to że system był mocno...
Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownika graficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie było zatem jak włączyć kompa inaczej jak w trybie awaryjnym. Oczywiście moja...
Chciałbym poprosić o pomoc.Jestem posiadaczem Samsunga Galaxy Ace II i do tej pory strasznie mulił na androidzie 4.4.1 (bodajże). Postanowiłem sciagnąć na niego gappsy i cyanogen'a 11.0. Zrobiłem wipe'a i przeinstalowałem system, dzięki czemu wszystko pięknie śmigało: bateria trzymała około 24h z włączonym wi-fi i...
Podczas instalacji WIN7 wskazałem oczywiście nowy dysk SSD (Samsung 840 EVO) jak podstawowy. Instalacja nastąpiła szybko i bez problemów. Dopiero po kilku dniach zorientowałem się, że nie widzę jednago z dwóch dysków HD, które juz w tym kompie były.Po dalszych badaniach okazało się, że:1. dysk jest widoczny w biosie2. odłączenie któregokolwiek dysku...
Witam i bardzo proszę Was o pomoc,oto moja konfiguracja:amd 3000+ venicedfi lanparty n4 sli drgigabyte gf 6800gt samsung 80 Gbpostanowiłem przeprowadzić autotune powyższym programem (graphic performance) i po 15 min komputer się zawiesił na jakieś 5 min i zresetował, lecz po restarcie "system nie wstał" po 2 godzinach takiego jakby stanu...
Witam , tuż po uruchomieniu systemu mam problemy z odtwarzaniem dźwięków otóż przy odpalonej muzyce, grze, filmie (tam gdzie dźwięk) wszystko trzeszczy, harczy i przede wszystkim potwornie spowalnia. Dodam, że równocześnie mam wysokie zużycie procesora. Sytuacja uspokaja się po około kilkunastu minutach. Problem pojawił się 'nagle' , choć wydaje mi się , że nastąpiło to po wymianie...
Wymieniłem płytę główną i jestem zmuszony przeinstalować system. Chyba wreszcie zdecyduję się na Win 7. Czy opłaca się to robić i jeśli tak to którą wersję(32bit vs. 64bit) wybrać do mojej konfiguracji:Procesor: C2D E4400 2.00 GHz (wymieniam na Q6600)Płyta główna: Asus P5K-VRam : 2 x 1 gb Kingston + 2 x 512 mb SamsungKarta...
Hej,Przede wszystkim witam wszystkich użytkowników forum i z góry dziękuje za okazanie zainteresowania tematem Postaram się dość zwięźle przedstawić mój problem. Otóż za każdym razem, kiedy uruchamiam komputer po kilku godzinach uprzedniego spoczynku, doświadczam po drodze wiele dziwnych zjawisk. Przykładowo: Przy...
Witam Tak jak w temacie mam problem z kolorami najbardziej widać to na czarnym kolorze. Na całym monitorze mam taki dziwny kolor w niektórych miejscach bielszy. Tak jak w temacie posiadam Monitor SAMSUNG 2233SN, GeForce GTS250, Windows 7. Dodam jeszcze ze zainstalowane mam i przeinstalowane sterowniki od monitora i...
Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD Samsung 850 PRO 256GB SATA3...
Proszę o opinię, który z podanych laptopów będzie najlepszy? I czy warto zainwestować w któregoś z nich. Spoiler oto co znalazłem:http://olx.pl/oferta/laptop-samsung-np30...bjE4x.htmlNa razie ten wydaje mi się najlepszy cena 900zł.http://olx.pl/oferta/mocny-samsung-i5-6g...buZOd.html Laptop bardzo...