Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD ...
Ściągnij Performance Restoration (soft od Samsunga):http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/downloads/software/Samsung_Performance_Restoration_V11.zip Odpal i zapuść. Masz stary firmware i właśnie na starszej wersji były ...
Witam, przymierzam się do zakupu Ipada mini z Retiną, ale jest mały problem, taki dość istotny... Kasa :) postanowiłem wystawić parę rzeczy na OLX ale nie mam pojęcia czy podałem dobrą cenę. http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-ace-CID99-ID7eC8J...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i...
Mam państwu do zaoferowania używanego laptopa Samsung NP-R530-JS03PL. Notebook został kupiony 28 marca 2010 roku. Jego stan wizualny oceniam jako dobry +/bardzo dobry -(małe przetarcie po lewej stronie touchpada; widoczne na zdjęciu). Sprzętowo jest w stu procentach sprawny (działają wszystkie wejścia/wyjścia, klawiatura, touchpad, czytnik kart, ekran...
Witam, od dwóch lat posiadam notebooka Samsung R590, którego chciałbym sprzedać gdyż potrzebuję kupić zestaw stacjonarny.JESTEM PIERWSZYM WŁAŚCICIELEM NOTEBOOKA! Pełna nazwa tego notebooka to samsung R590-JS02PL, lecz procesor i pamięć ram zostały zupgradowane do najlepszych możliwych do zainstalowania w tym...
Witam, kupiłem jakiś czas temu nowego laptopa i niestety często zamula. Głównie problemem może być dysk twardy. Jak odpalam jakiś program, to często jest tak, że muszę czekać kilka sekund żeby w ogóle zareagował. Zauważyłem, że praca dysku dość często skacze przez jakiś czas na 100 % jeśli nic nie robię lub na dłużej wtedy gdy włączam coś drobnego. Start...
Jak laptopy to tylko Samsung, Dell i MSI. Sam mam Samsunga od września i zero problemów (ten co w sygnaturnce), Acery i Asusy raczej bym omijał.MSI GE60 i7-3630QM/16GB/500/DVD-RW/7HP64X - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL...
Cześć.Na początku chciałem przeprosić za brak litery n z kreską ale coś mi się z klawiaturą stało. A co do meritum sprawy to wygląda ona następująco. W sierpniu tego roku kupiłem komputer o specyfikacji:CPU: Intel Core I5 2500KPłyta: AsRock P67 Pro3Dysk: Segate 500GBPamięci: 2x goodram ddr3 4096mb pc1333 cl9GPU: Gigabyte HD7850 OCZasilacz: XFX Core 550WOd samego początku były z nim