Witam,na wstępie – wiem, iż takich tematów jak mój na tym forum jest sporo, ale jedne są już trochę stare, zaś inne nie spełniają moich oczekiwań . Przymierzam się do kupna nowego laptopa do kwoty 2500 zł – jest to maksymalna kwota jaką mogę wydać na laptop, więc „dorzuć 200 zł do…” nie wchodzi w grę. Obecnie pracuję na Asus (SNSV jak kto woli) F3Tc z...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Sprzedam pełen zestaw komputerowy z monitorem firmy SamsungMonitor to Samsung SyncMaster 943BX 19"Monitor jest przywieziony z USA, kupiony w kwietniu 2008. Jest jeden wypalony piksel w lewym dolnym rogu, zupełnie nie zauważalne przy korzystaniu.Stacja robocza została zakupiona w sierpniu 2008 w sklepie...
Witam, Proszę was o pomoc w dobraniu podzespołów do komputera, który bedzie służył do gier przez następne kilka lat. 1. Ile chcę wydać na komputer? Chciałbym się zmieścić w kwocie 5000 zł, oczywiście jeśli miałoby to robić jakąś znaczącą różnicę mogę dorzucić 200-300 zł. 2. Komputer chcę zakupić teraz (na dniach) ale jeśli są jakieś przesłanki by poczekać jeszcze chwilę ze względu...
Witam serdecznie.Od dłuższego czasu mam problem z moim pc.Otóż, gdy komputer zostanie włączony, pochodzi (i tutaj różnie) 5min - parę godzin, (zauważyłem, że np. gdy włączę jakąś grę to szybciej się to dzieje) po czym następują różne dziwne zjawiska. Np.- na monitorze zamiast normalnego obrazu pokazuje się różowe pole (zajmuje cały monitor) i nic nie widać po za tym, dodam że kolory tego są...
Da się coś lepszego za 4k ? w zestaw musi wchodzić monitorek i Klawiatura.Pewnie że się da , nie warto już brać E8400 , tak samo wydajny jest Phenom II X3 -720 , a wydajniejszy jest Phenom II X4 -920/940. Do tego jest to bardziej przyszłościowa platforma niż intel na 775. Bo będziesz mogł wsadzic proca pod AM3....
Witam ostatnio kupiłem Tv Samsung UE40ES6800 i Tablet Shiru shogun 10, chodzi mi głównie o korzystanie ze Smart Tv w telewizorze(ale i w tablecie też) i do tego potrzebuję jakieś klawiatury bezprzewodowej z touchpadem na allegro znalazłem kilka klawiatur ale sprzedawcy nie...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
OTL logfile created on: 2013-03-30 11:12:07 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Robert\Desktop64bit- Professional (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd5,82 Gb Total Physical Memory | 4,35 Gb Available Physical Memory | 74,79% Memory...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...