Skocz do zawartości

samsung i5500 vs lg optimus

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung i5500 vs lg optimus

LG Optimus GT540 czy Samsung i5500 Europa?

Wg mnie bezsprzecznie wygrywa GT540. Ma lepszy ekran, bo 2.8" 320x240 i5500 to męka. Niestety ma ekran oporowy, wiec nie ma MT, ale za to można go obsługiwać palcem lub patykiem co dla niektórych jest zaletą. Ma lepszy aparat. I subiektywnie mówiąc: jest po prostu ładniejszy.Co do androida. Optimus ma już...

LG Optimus GT540 czy Samsung i5500 Europa?

Witam, za dwa lub trzy dni planuje zakup nowego telefonu. Nie mogę się zdecydować pomiędzy LG Optimus GT540 czy Samsung i5500 Europa? Tak wiem że Europa ma nowszego Androida ale jednak coś mnie ciągnie do Optimusa... Poradźcie który wybrać?...

Uniwersalny laptop do 2700.

Końcowa faza mojego wyboru to Asus lub Samsung.Laptop Do 2700złLaptop ma służyć jako/do/ma mieć:-Musi być trwały gdyż mam talent do odłamywania niektórych części.-Pracy na studiach informatycznych(Czyli odpowiedniej mocy do szybkiej kompilacji)-Konsola do odtwarzania filmów full HD podłączona do telewizora.-Amatorskiej zabawy 3dsMAxem i...

Logi - Home new tab w Google Chrome

OTL Extras logfile created on: 2013-03-30 11:12:07 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Robert\Desktop64bit- Professional (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd5,82 Gb Total Physical Memory | 4,35 Gb Available Physical Memory |...

Laptop [do 2500zł]

Witam,na wstępie – wiem, iż takich tematów jak mój na tym forum jest sporo, ale jedne są już trochę stare, zaś inne nie spełniają moich oczekiwań . Przymierzam się do kupna nowego laptopa do kwoty 2500 zł – jest to maksymalna kwota jaką mogę wydać na laptop, więc „dorzuć 200 zł do…” nie wchodzi w grę. Obecnie pracuję na Asus (SNSV jak kto woli) F3Tc z Vistą.Do czego - szybkie i swobodne...

Prosze o pomoc w ustawieniu biosu MSI 865 Neo3

Nie wiem dla czego ale zresetował mi sie bios i przestał wykrywac dyski twarde, za pomocą internetu jakoś tam ustawiłem, że je wykrywa ale nie jest za dobrze, wentylator zaczał pracowac na najwyższych obrotach i zawiesza mi sie co jakiś czas . Mialem wiele problemów z tym koputerem w serwisie był z 4 razy. 1 naprawa to plyta glówna wymienili ja na taką samą GA-8IPE 775 G z tym że powiedzieli...
  • Archiwum
  • napisane 05 06 2008 23:03
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1186

Jaki wybrać dobry monitor LCD

Witam witam…Jestem obecnie w fazie składania sobie całego nowego komputera, obecnie posiadam monitor CRT:LG Flatron 795FT Plus – według mnie był bardzo dobrym monitorem, bardzo ładne barwy i ostry obrazZastanawiam sie nad kupnem monitora, myślałem żeby zakupić sobie już jakiegoś porządnego LCD, suma jaką posiadam jest to około (+/-) 1000 zł, kompletnie jestem nogą co do monitorów,...
  • Archiwum
  • napisane 04 08 2007 03:57
  • Wyświetlenia: 3288

HTC WILDFIRE S - warto kupić?

nowy/używany?Możesz polować na HTC Desire w różnych odmianach, Samsunga Galaxy S, LG Optimus Black, Sony Ericssona Xperia X10z nowych to Samsung galaxy Ace, SE X8, ten twój Wildfire też się nadaje.Osobiście powiem ci, że bardziej polecam kupić roczny, ale lepszy smartfon aniżeli...

Laptop do gier - zestaw

Witam!Zamierzam złożyć sobie laptopa do gier o następującej konfiguracji i chciałbym was prosić o opinie (szczególnie chodzi mi tu o grafike i kwestie chłodzenia). Ewentualnie o jakieś modele laptopów do gier w porównywalnych cenach (ok.650 funtów brytyjskich)Chassis & Display Optimus II: 15.6" Glossy Full HD LED Widescreen...

Samsung NP300E5C-S01PL oraz Tablet ZTE Light Tab 2 - WARTO!

Laptop "Samsung NP300E5C-S01PL" :Procesor i5 2,5GHz; 4GB RAM DDR3, dysk 500GB, 2 karty graficzne - Karta graficzna NVIDIA® GeForce® GT 620M - technologia Optimus™ 1 GB gDDR3 oraz Intel HD Graphics. Laptop z pełnym okablowaniem, opłytowaniem i wszystkimi instrukcjami, jednak bez oryginalnego opakowania. Gwarancja...
  • Giełda
  • napisane 24 12 2013 11:10
  • Wyświetlenia: 1347

Smartfon z klawiaturą

Polecam Ci kupić coś w stylu: Samsung Galaxy S3, HTC One X, LG Optimus (Swift) 4X HD; i doinstalować klawiaturę Swype na której pisze się szybciej niż na fizycznym QWERTY i do tego jedną ręką.

Samsung RF711 (NP-RF711-S02PL)

Przede wszystkim siema!Jest tak. Kupuję laptopa z pod szyldu Samsunga, konkretnie model RF711 (NP-RF711-S02PL).A oto jego podstawowa konfiguracja:przekątna ekranu LCD: 17.3 cali nominalna rozdzielczość LCD: 1600 x 900 pikseli podświetlenie LEDtyp ekranu: błyszczący (glare) procesor: Intel® Core™ i7 model procesora: 2630QM (2.0 GHz, 6 MB...

Wyciek kodu rabatowego

Właśnie nie liczyłem na Xiaomi jeszcze do tablety mają kod rabatowy samsung-tabSamsung Galaxy Tab A 7.0 T280 https://www.x-kom.pl/p/292135-tablet-7-samsung-galaxy-tab-a-70-t280-1610-8gb-wi-fi-czarny.html 478 złSamsung Galaxy Tab A 7.0...

Wyciek kodu rabatowego

Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017...