Skocz do zawartości

samsung i8910 omnia hd forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung i8910 omnia hd forum

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

[Omnia2] Problem podczas pisania poziomo SMS

Do połączenie fonika z PC przez program OCTANS:1. potrzebny jest sterownik do tego programu a nawet dwa sterowniki:###samsung CDMA Modem odpowiedzialny za część PHONE - ten jest na forum###samsung MITs USB Sync odp. za część PDA - a ten znajduje sie w activesync i jego...

Komputer do gier za ok. 3000 ZŁ

Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...

Dziwne zniekształcenia obrazu i błędy przy grafice 3D

Witam. Konfiguracja komputera: Intel Celeron 2,4GHz, p. główna ASRock P4i45PE, HDD 80Gb Samsung, 768MB ddr 333MHz, k. grafiki PALIT nvidia GeForce FX5200 128MB/DDR AGP8x, monitor samsung SyncMaster 753DFX. Dręczy mnie notorycznie pewien problem, z reguły nie używam zasobów komputera tak intensywnie, ale ostatnio z...
  • Archiwum
  • napisane 12 04 2008 20:24
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1035

Cooler Master HAF 932- obudowa stworzona do LC

Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę...

Wyłączenie zabezpieczeń i certyfikaty Symbian

Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...

Samsung - migotanie obrazu podczas podłączenia zewnętrznego monitora.

Witam,na wstępie witam wszystkich forumowiczów. A teraz do rzeczy...Po zakupie nowego laptopa (grafika Intel HD 4000) i podłączeniu zewnętrznego moinitora (via microHDMI, pulpit rozszerzony, rozdzielczośc fullhd), na tym drugim pojawiąją się sporadycznie, pojedyncze, krótkotrwałe mignięcia/zniekształcenia obrazu. Wspomniane...
  • Notebooki
  • napisane 31 12 2012 00:39
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3166

Tani, (nie)budżetowy PC z możliwością rozbudowy.

Witam, to mój pierwszy temat na tym forum...tak więc witam :D Od czego by tu zacząć... Po krótkim okresie z laptopem, jednak więcej frajdy sprawia mi coś więcej niż wymiana pasty czy dołożenie drugiej kości RAM.Jednak moje realia są takie, że niemogę od tak złożyć sobie PC za 2-3-4tyś złotych. Dlatego postanowiłem się własnię trochę pobawić w...

Laptop dla kobiety max 1699 internet sims 3 samsung vs lenovo 15,6'

http://www.x-kom.pl/p/137901-notebook-laptop-15-6-samsung-350e5c-b980-4gb-500-dvd-rw-win8.html?ref=100421822&sm12=NTU=&ts=1373040496&token=f9b63d6030fade29fdda092cee44dd59 ;] ? //a tak może pełnym zdaniem? jeżeli będziesz non stop spamował na forum dostaniesz warna! kolejne up...

Nie mogę dokonac formatu.

Witam forumowiczów.Mój problem przedstawia się następująco. Włączam dziś komputer i pierwsze co zauważyłem to to, że:1.Posiadam kilka wirtualnych dysków których nie robiłem.2.Nie mogę dokonać aktualizacji.3.W menedżerze urządzeń wychodzi komunikat że brak sterowników do IDE Controller.4.Znalazłem 4 konie trojańskie, których nie mogę usunąć ani wyleczyć,...
  • Oprogramowanie
  • napisane 29 01 2011 20:37
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2692

Komputer za grubo 6000zł

Mój brat nieco pomógł mi w składaniu zestawu i umieścił podobny wątek na podobnym forum i oto co mu doradzono: Zestaw PC: Płyta główna: Asus Rampage II GENE /intel X58/Procesor: Intel Core i7-930 /2.8GHz, 4.8 GT/s, 8MB, LGA1366, 45nm, BOX/Chłodzenie procesora: Thermalright Ultra 120 extreme + Enermax...

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam was forumowicze! jestem poczatkujacym w tworzeniu zestawow, lubie tworzyc zestawy za wyzsze ceny, tak do 10 tysiecy i mam do was pytanie: czy ten zestaw dobrze złożyłem??:Procesor:Intel Core i7-920 /2.66GHz, 4.8 GT/s, 8MB, LGA1366, 45nm, BOX/1059 złPłyta główna:Asus Rampage II Extreme /intel X58/1259...

Recenzje Gier

Witam. Kolejna recenzja mam nadzieję że lepsza niż pierwsza Dzisiaj chciałby zrecenzować wczoraj nabytą grę Counter-Strike (inaczej CS) -jest to internetowy taktyczny shoter. Stworzyło go dwóch kolegów Minh Le i Jess Clife w 1999r. jako mod do gry Half_life.Na samym początku mod ten wymagał do gry Half_life'a ale potem się to zmieniło gdyż z upływem czasu tworzona jego coraz to nowszą...
  • Gry
  • napisane 26 08 2009 08:15
  • Odpowiedzi: 19
  • Wyświetlenia: 16048