Skocz do zawartości

samsung j700 błąd sieci

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung j700 błąd sieci

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

XP się wiesza...

To tak mam taki problem. Czasem robie coś na pc i nie dzieje się nic, lecz czasem wyskakuje mi Blue screen of death czy jak to sie tam nazywa i pisze blad jakis tam... nie spisalem bledu. Moj błąd. Po włączeniu pc raz jeszcze widze komunikat. System odzyskał sprawność po poważnym błędzie itd.. Weszłem w szczegóły i...
  • Windows XP
  • napisane 17 11 2008 09:05
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1204

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41733

Logi - Przeglądarka nie otwiera live streamów

OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

Logi - Zablokowany Facebook

OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Windows7 zacina się podczas normalnej pracy

Witam,Do tej pory korzystałem z Win7 PRO 32 bit na dysku samsung 160GB, komp ciągle mi się zacinał. Dziś kupiłem samsunga 500GB HM500JJ i zainstalowałem na nim Win7 64bit. Win się zaktualizowałem, następnie zainstalowałem nortona 360 oraz Malwarebytes anti malware. Jakie było moje zdziwienie gdy po tych czynnościach...
  • Windows 7
  • napisane 04 06 2011 22:58
  • Odpowiedzi: 25
  • Wyświetlenia: 11381

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32869

Samsung Ch@t335 problem z Wi-Fi

Witam! Około miesiąca temu zakupiłem telefon Samsung Chat 335, głównie w celu korzystania z domowej sieci wifi. Do niedawna wszystko działało niebywale sprawnie i bezproblemowo. Tydzień temu jednak po połączeniu się z siecią i wejściu w internet, wpisaniu adresu i...

blue screen, komputer wylacza sie

Witam wszystkich ponownieBardzo prosze o pomoc bo juz trace cierpliwosc do serwisow.Moze od poczatku:kupilem sobie taki konfig:CPU: Intel i7 Extreme Gulftown 980X hexa-core (6 core) 32nm 3.0GHZ+ CPU 130W 12 MB Cache QPI 6.4GT/s Socket LGA 1366CPU-chlodzenie: Corsair H50 Hydro SeriesGPU: PowerColor Radeon HD 5970 2GB GDDR5 PCI-Express 2.0, 2xDVI-I, HDMI, DisplayPortPLYTA : ASUS P6TD Deluxe,...

Logi - Przeglądarki nie chcą ładowac wszystkich stron

Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...

Opis zdjęcia Sim-Locka z Samsung G600 i J700

mam takie pytanie dlaczego w niektorych samsungach j700 bez problemu idzie zdjac simlocka a w niektorych jets problem zepotem maja brak sieci o co wtym chodzi?? Bo posiadam taki model i chcialbym zdjac tego simlocka ale sie troche boje ze potem bede mial problem z ta
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 04 2008 16:30
  • Odpowiedzi: 53
  • Wyświetlenia: 201427

Wyłączający się internet + resetowanie

A czasami ktoś z tej sieci nie próbuje Tobie "grzebać" w kompie? Choć to mało prawdopodobne , by powodowało błąd.Myślę, że to awaria Twojej karty sieciowej... Bo karty nie wymieniałeś? (nie ma w spisie). A sieć LAN jest bezprzewodowa czy kablowa?na pewno nikt mi nie...