Witam znalazłem opis jak ściągnąć simlocka kodem z samsungów jednak nie pisze tam czy z F300 ten sposób działalink; http://samsung24.com.pl/simlock/dejmowanie...w-samsungu.htmlProszę o podpowiedź czy moge coś takiego zrobić lub proszę o jakiś inną możliwość. Na internecie jest...
Mam problem, mam samsunga E250 próbowałem programu Crux Unlocker i NokiaFREE Calculator ale nigdzie nie ma do wyboru tego modelu wiec daje Universal. W instrukcji pisze ze trzeba wpisac IMEI ale nie ma tam pola do wpisania! Jak daje Calculate wyskakuje co takiego Model: Samsung...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Nowa lista + kilka rzeczy:Napęd CD MSINapęd CD LTN-382Napęd CD BENQNapęd SAMSUNGNapęd CEBERDRIVENapęd MITSUMINapęd TEACNapęd MITSUMINapęd BTCNagrywarka DVD PIONEERNagrywarka LGNagrywarka LGNagrywarka LGDysk SEAGATE BARRACUDA 500GBDysk WD CAVIAR 853MBDysk FUJITSU 10GBDysk MAXTOR 20GBDysk MAXTOR N256Dysk SAMSUNG...
Moze nie warto tak kombinowac? Zobacz na www.samsungsimlock.com Wprowadz na wprowadź na klawiaturze *#06# i nacisnij sluchawke. Powinien wyswietlic sie IMEI. Napisz do nich tez mialem takie problemy i sie wkurzylem i zaplacilemWitam, mam taki problemik otóż próbowałem zjdąc simlocka z niego sposobem znalezionym na...
Witam, mam dysk twardy samsung 20,4 GB i czasami bios normalnie go wykrywa i wszystk ośmiga, a czasami wykrywa go z dopiskiem takim mniej wiecej jak w temacie tylko jescze cos V8 czy cos takiego. Szukalem na necie, ale nigdzie nie moga znalezc rozwiazania, jaka moze byc tego przcyzyna ? czy da sie go naprawic ?
Witam !Od jakiegos czasu mam problem z urochomieniem komputera. Otoz gdy naciskam przycisk power zapalaja sie tyko lampki na plycie glownej a komp nie startuje. Dopiero gdy wylacze zasilanie czy to w listwie czy wciskajac przycisk na zasilaczu, lampki gasna i po nastepnym nacisnieciu guzika startu komputera, maszyna odpala sie. Domniemam ze to moze byc wina zasilacza, bo wszystko na to...
Witam!Posiadam komputer o ponizszej specyfikacji:amd 64 3000+asus a8n sli segalaxy geforce 7300 gt2 gb ram ecc ddr hp250 gb samsungzasilacz: chieftec 400 wat.obudowa Modecom (nie wiem co to za model)1) chciałbym się zapytać jaka powinna być temperatura poszczególnych podzespolow, jesli ktoś sie orientuje z góry wielkie dzieki!2) podkrecam grafe...
Witam Niewiem czy pisze to w dobrym dziale ale mam taki problem ze zainstaloalem Gta 4 na steamie i odrazu wlacza mi sie na najnizszych ustawieniach grafiki. W GeForce Experience pisze ze Gry nie mozna zoptymalizowac. Ktos mial podobny problem albo wie jak to naprawic? Moj sprzet to Samsung:GPU- GeForce...
Witam serdecznie! Mam nagrywarkę samsung x52 i plytki sony (ale tak się dzieje z kazdym rodzajem płyt) no i jak nagrywam jakąś plytke CD Audio to wszystko jest ok, pisze ze nagrało pomyślnie, potem wyjmuje ta pytkę cd audio (nagrana z prędkością x24 )( przyklad z pol godzyny temu) i wkładam ja do wieży i próbuje we wszystkich cd i nie dziala. Podobnie...