Skocz do zawartości

samsung l170 forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung l170 forum

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Simlock Samsung

Simlock Samsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your phone and insert the SIM-card that you...
  • Simlock Samsung
  • napisane 19 03 2007 14:27
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 81709

Logi - Profilaktyka

Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...

Dysk Twardy Samsung Spinpoint F3 HD502HJ PROBLEM

Dysk zwalnia i się zacina Co robićPost przez bialasek09 » 04.07.2011 (Pn) 14:37jest to nowy dysk.Bo mój poprzedni Samsung 250GB 7200rpm SATA2 16MB (HD252HJ) Strasznie się zacinał i spowalniał komputer (od nowości).dlatego po roku używania tamtego dysku postanowiłem zakupićSamsung Spinpoint F3 HD502HJ.Niestety po...

Restart Komputera przy uruchamianiu Adobe Flash Cs3

Zainstalowałem Adobe Flash Cs3 i gdy chce go uruchomić to komputer nagle mi się restartujeCombofixComboFix 08-06-12.2 - Drexos 2008-06-14 17:43:06.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.526 [GMT 2:00]Running from: D:\ComboFix.exe * Created a new restore point[color=red][b]WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE...
  • Oprogramowanie
  • napisane 14 06 2008 17:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2676

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

[FAQ] Polecane laptopy Październik/Wrzesień

Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...

Samsung Nexus S - komplet, ideał, gwarancja, ICS

Witam,mam do sprzedania telefon Samsung Nexus S i9023.http://allegro.pl/samsung-nexus-s-i9023-komplet-gwarancja-ideal-i2432979557.htmlTelefon w 100% sprawny, stan idealny.Gwarancja producenta do 23.02.2014.Jest to wersja z ekranem SLCD tj. bez ziarna PenTile, dającym bardzo ostry obraz i świetną widoczność nawet w...
  • Giełda
  • napisane 19 06 2012 17:56
  • Wyświetlenia: 2683

Samsung 971P czy Samsung 940FN

WitamMam zamiar kupować monitor do 1500zł. Mam dwa modele samsunga do wyboru, doradźcie który lepszy:19" Samsung SyncMaster 971P Black19" Samsung SyncMaster 940FNJeśli są na tym forum posiadacze tychh monitorków to bardzo...
  • Archiwum
  • napisane 06 04 2007 17:06
  • Wyświetlenia: 1498

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Prosze o pomoc

Nom i mam kolejny problem...Napisała bym to w temacie o dyskach ale nie chce spammować.Nom chyba że sami mi każecie tam napisać A mianowicie zakupiłam już dysk Seagate 500GB SATA II 32MB Cache .Nom i jak dzisiaj zauważyłam, w opiniach o tym dysku on często się psuje A znając moje szczęście i mnie to nie ominie Myślę nad tym aby iść w Poniedziałek do sklepu wymienić dysk na inny (na...
  • Archiwum
  • napisane 13 09 2008 18:57
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 3040

1 z 9 konkretnych modeli monitorów

Witam Forumowiczów. Zakładam ten temat ponieważ potrzebuję Waszej pomocy, Waszej wiedzy i doświadczeń związanych z monitorami. Mam do wykorzystania bony towarowe w pewnej sieci sklepów rtv agd o wartości 600zł. Wybór padł na monitor, gdyż mój już jest wysłużony. Przeglądając ofertę ów sklepu zamieszczoną w internecie wytypowałem 9 modeli, moim zdaniem...
  • Monitory
  • napisane 26 10 2010 01:32
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 12201

[Omnia2] Problem podczas pisania poziomo SMS

Do połączenie fonika z PC przez program OCTANS:1. potrzebny jest sterownik do tego programu a nawet dwa sterowniki:###samsung CDMA Modem odpowiedzialny za część PHONE - ten jest na forum###samsung MITs USB Sync odp. za część PDA - a ten znajduje sie w activesync i jego...