Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
prosze o pomoc!Mam zablokowany telefon Samsung E-250 i nie potrafię go odblokować.Przy włączeniu telefonu jestem proszony o hasło.Nie działa "1234" , "12345678" , "00000000" , "0000"wpisywałem wszystko co jest możliwe.Po wpisaniu kodu...
WitamMam na sprzedaz podzespoly ze starego komputera ( kupilem wlasnie nowy )- 2x512 mb ddr pc 3200 cl 2.5 twinmos ( pracowaly w trybie dual chanel ) - nagrywarka teac 40/24/48- naped dyskietek fdd samsung- sapphire ati radeon 9800 pro 128 mb 256 bit ( zostal wymieniony wentylator, poniewaz stary za glosno pracowal )- zasilacz chieftec 410 W ( wtyczka do...
Dzień dobry,Dla mojego taty szykuję zestaw komputerowy głównie do przeglądania internetu i oglądania filmów.Zestaw powinien być wydajny do powyższych zastosowań, cichy i tani. Co moglibyście doradzić?Rozważałem takie komponenty:* płyta główna - MSI B150I GAMING PRO AC - 420zł* procesor - Intel Core I3-6100 2x3,7GHz - 499zł* pamięć - tutaj nadal nie wiem czy wybrać 8GB czy...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Cześć,proszę o pomoc w ocenie kompatybilności zestawu, który jako laik składam już kilka długich dni. Ostatni komputer składałem kilka lat temu i ponowne wdrożenie się w obecne standardy trochę zajęło.Strona pcpartpicker (konfi -> /user/jatoja88/saved/TBpKZL), z której korzystałem nie wskazała żadnych niezgodności, ale jednak wolę zaufać osobom bardziej doświadczonym. Komputer będzie służyć...
Sprzedam nowy komputer składany posiadający pełną gwarancje, komputer posiada miesiąc czasu - wszystko sprawne, komputer składany pod GRY( gry takie jak nowy: Assassin's Creed Black Flag ( full detale ), Far Cry 3 ( full ), Battlefield 3 ( full) , Splinter Cell Blacklist ( full )- Specyfikacja: PLYTA GLOWNA ( MSI - Z87-G43 ) , PROCESOR ( I5 - 4570 3,2 GHz ) , KARTA GRAFICZNA ( GIGABYTE GEFORCE...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...