Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/...
Podaje trzy zestawy komputerowe które sam stworzyłem. Chodzi mi o pomoc doświadczonych osób które znają się na sprzęcie i pomogą doradzić w wyborze. Doradźcię mi który sprzęt byłby najlepszy z tych trzech albo zmodyfikujcie te zestawy tak aby komputer był naprawde super (przedział cenowy (1900 - 2500zł). Jednostka głównie będzie służyła do gier i...
Siema.Mam do was prośbę, ponieważ u mnie w mieście niestety sprzedawcy w sklepach nie umieją tzn. nie znają się na tym co sprzedają i nie umieją doradzić co kupić a raczej DLACZEGO kupić dany telefon i pokazują/czytają specyfikacje obok telefonu :X.Potrzebuje abyście podali polecane hmm najlepsze telefony w danych przedziałach cenowych i napisać dlaczego ten jest akurat w tej cenie najlepszy...
Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...
Witam, nie znam się zupełnie na laptopach ale trochę, poszperałem w internecie przejrzałem forum i wybrałem kilka , które są moim zdaniem godne uwagi. Laptop będzie mi służył głownie do siedzenia w internecie, jednak jestem miłośnikiem gier więc jeśli znajdę tylko trochę czasu to napewno będę chciał sobie pograc w jakieś nowsze tytuły, dlatego zależy mi na sprzęcie który takowe pociągnie Będę...