Witam, kupiłem jakiś czas temu nowego laptopa i niestety często zamula. Głównie problemem może być dysk twardy. Jak odpalam jakiś program, to często jest tak, że muszę czekać kilka sekund żeby w ogóle zareagował. Zauważyłem, że praca dysku dość często skacze przez jakiś czas na 100 % jeśli nic nie robię lub na dłużej wtedy gdy włączam coś drobnego. Start...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Witam, na aktualnym sprzęcie nie idzie już pracować,,,Co możecie doradzić do takiej normalnej pracy, webmastering, programowanie, office, internet nic specjalnego - normalny użytek w domu.W gry o wymaganiach wyższych niż CS nie grywam Z aktualnego zestawu chce zostawić:- monitor- DVD- obudowęCo możecie polecić ~1000zł +/- 200złZależy mi na szybkim dysku, bo z tego co teraz widzę to najbardziej...
Witam !Niedługo będę miał okazję wybrać sobie nowy telefon (jako przedłużenie umowy w erze). Mam problem bo nie wiem na co się zdecydować. Czytałem opinie ale wraz wybór jest trudny.W LG KU990i:+ Duży dotykowy ekran+ Ładny wygląd+ Dobry głośnik-Żywotność baterii (to mi akurat nie przeszkadza bo jestem przyzwyczajony)-Wolna Praca-Podobno czasami wyświetlacz nie reaguje-Aparat podobno jak na...
No witam. Kolejny problem na komputerze. Pogrywam sobię już od jakiegoś czasu w tą właśnie grę. Sytem stoi zaledwie miesiąc. Jest zaktualizowany w 100%, sterowniki to samo, gra była przeinstalowywana 3 razy na dwóch różnych instalkach (enGB oraz enUS), sytem przeskanowany AntyMalware, antywirus wylaczony na czas grania oraz zapora, z internetem nie mam problemów (1mb/s). Problem wygląda tak,...
Witam. Kolega nakierował mnie na Wasze forum więc łapię się ostatniej deski ratunku, czyt. Was! Na wstępie napiszę że chodzi tu o grę Battlefield3, problem powtarza się notorycznie uniemożliwiając normalną grę. Mam z nią problem, nie wiem czy to wina gry czy mojego komputera. Do tej pory grałem na rozdziałce 1280x1024, ustawienia ultra i wszystko było okej 60 fps zero ścinki aż tu nagle na...
Samsung Galaxy i5700 (na podstawie Android 2.1 - 2.2 mam krótko) i nowsze klony (i5800, ACE)ZALETY:- bardzo dobry zasięg (nawet przy słabym sygnale bazowym),- duży wyświetlacz,- łatwość upgreydowania (nieoficjalnego) - ja dokonałem z Androida 1.5 do 2.2 Froyo,- mnogość dobrych darmowych aplikacji w Android Market,- integracja z GMailem - automatyczna...
WitamJestem nowym użytkowaniem i mam problem z instalacją systemu windows XP Professional na SamsungN110. Brat przyjechał z Anglii i chciał żeby mu od nowa wgrać system jako że netbook nie posiada napędu optycznego zrobiłem obraz na Pendrive według tego sposobu...
Witam,Chcę zakupić laptopa i mam nadzięję, że szanowni użytkownicy pomogą mi w tym wyborze.Z góry przepraszam za długi post, ale chciałem się jak najbardziej określić, chętnie odwdzięcze się jakims przelewem za dobre rady Wybieram się na studia, więc przyda się coś mniejszego niż stary, wysłużony pecet.Wydaję mi się, że nie jestem wymagającym użytkownikiem, choć zależy mi na szybkości...
[INT][775] Płyta Asus P5K PRO 309.00O tej płycie wiele nie wiem prócz tego, że ma złącze zasilania w dość niewygodnym miejscu:http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/1194127312564899.jpgCzy może to przeszkadzać w przepływie powietrza lub czymś innym? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz OCZ Platinum rev.2 CL4 OCZ2P800R22GK ( 2 komplety , 4GB ) 129.00 x2A mógłbym...
Właśnie nie liczyłem na Xiaomi jeszcze do tablety mają kod rabatowy samsung-tabSamsung Galaxy Tab A 7.0 T280 https://www.x-kom.pl/p/292135-tablet-7-samsung-galaxy-tab-a-70-t280-1610-8gb-wi-fi-czarny.html 478 złSamsung Galaxy Tab A 7.0...
Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017...
Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD Samsung 850 PRO 256GB SATA3...