Skocz do zawartości

samsung n150 klawisze funkcyjne

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung n150 klawisze funkcyjne

jak wyłączyć "tryb mobilny-stacjonarny" w laptopie Samsung.

Chłopaki, dziękuję Wam bardzo. Udało się, choć przypadkowo w sumie, bo zacząłem klikać po klawiszach funkcyjnych i tej opcji tam nie ma, ale wywołałem jakąś aplikację, z której przeszedłem do Samsung Support Centre, a z tamtej do Samsung...
  • Notebooki
  • napisane 12 01 2013 22:44
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4335

Samsung N150 - ma go ktoś?

Chce zrobić żonie prezent na rocznicę ślubu. Wiem, że chciałaby netbooka (dużo podróżuje). Ostatnio byliśmy w Komputroniku i spodobał się jej Samsung N150. Ale tak naprawdę nic o nim nie wiem, a nie chce jej kupić czegoś co tylko ładnie wygląda, a gorzej jest z funkcyjnością;/. ...
  • Notebooki
  • napisane 22 02 2010 00:10
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 10843

Pogaduchy

czyli wasze problemy z obudowami nie polegaja na samym uzytkowaniu a na tym, jakie telefony kupujecie. macie albo n'ki, albo szajsungi albo se - czyli nic coby odznaczalo sie jakoscia wykonania obudowy - ino bajery Ha ja z moim samsrungiem nic nie robiłem! Nosiłem go samego w kieszeni, żadnych kluchy itp. Cały plastikowy chromik odpadł, a ekran wyglądaj jakby ktoś po nim czołgiem...

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11723

Samsung Corby S3650

RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda,...

Acer Ferrari vs. Asus Lamborghini

Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
  • Archiwum
  • napisane 28 11 2006 12:41
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8700

Laptop Acer Aspire 5315

Witam.Jestem tutaj nowy ale mam jedno pytanko do ludzi którzy maja coś pojęcia na temat laptopów i ogólnie podzespołów. Ostatnio na rynku w bardzo dobrej cenie wypatrzyłem sobie laptopa - 999zl tak jak jest to napisane w temacie jest to "Acer Aspire 5315. Ogólnie rzecz biorąc średnio znam sie na podzespołach komputerowych i do was chciałbym skierować moje pytanie, a mianowicie mam nie...
  • Archiwum
  • napisane 08 08 2008 15:41
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1782

Resetowanie ultrabooka Samsung

Podczas uruchamiania komputera wciskaj klawisz F4 - powinno się uruchomić narzędzie Samsung Recovery Solution.Opcja Basic Restore przywraca tylko podstawowe pliki Windowsa, opcja Complete Restore przywraca cały komputer do stanu fabrycznego a opcja Data Restore przywraca pliki i foldery do ostatniego utworzonego...
  • Notebooki
  • napisane 16 01 2015 22:16
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4050

Zestaw komputerowy - ocena

Ja używam. :) Dobra, moja propozycja jest taka. Wyciągnąłem ze skarpety dodatkowe 110zł. Zaoszczędziłem na chłodzeniu procesora 90zł, dodatkowym wiatraczku do niego 25zł, 25zł na mniejszym dysku, 25zł na tańszej obudowie posiadającej jeden mniej wiatraczek, 25zł na dodatkowym wentylatorze do obudowy. W sumie 300zł pozwalające na przesiadkę z Gigabyte GeForce GTX 760 OC 2GB DDR5 256bit...

[Sprzedam] Laptop Samsung R522 - 2x2,1Ghz/ 3 GB RAM/ ATI HD4330 512 MB/ 320 GB HDD

Samsung R522. Jego stan techniczny oceniam na idealny, nie zawiesza się, nie grzeje, wiatraczek załącza się tylko co jakiś czas. Wizualnie wygląda niemal jak nowy. Jedyne wady wizualne to: kilka rysek na klapie widocznych tylko pod mocne światło, klawisze A, E, Z mają wytarte litery. Wady te nie...
  • Giełda
  • napisane 16 09 2013 16:46
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1962

Kilka problemów po instalacji Windows 7

sktórty klawiszowe "Fn" za pomocą których mogłem zmieniać jasność ekranu, regulować głośność itpEasy Display Manager.Brakuje jeszcze kilku programów sterujących samsungiem takich jak Baterry litteBaterry littePo zainstalowaniu tego powinno być wszystko ok co do servis pack do Twojego systemu na początek...
  • Windows 7
  • napisane 18 07 2012 10:31
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5192

Kilka problemów po instalacji Windows 7

Witam. Otóż tydzień temu przeinstalowałem seego Samsunga R520 z Visty na Siódemkę. System dobrze się sprawuje, jest wyraźnie szybszy i wydajniejszy. Robiłem kopmletną instalację z formatowaniem dysków. Wcześniej na Viście miałem taką fajną funkcję w psamsungu - sktórty klawiszowe...
  • Windows 7
  • napisane 18 07 2012 10:31
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5192

[SPRZEDAM] zestaw komputerowy

Chętnie pozbędę się za godziwą stawkę takiego oto sprzętu:PC:- procesor Intel Core 2 Duo 2,81 GHz, FSB 800 MHz- RAM 2x256 MB, DDR 2, 533 MHz [Kingston]- płyta główna Gigabyte 965GM-S2- dysk twardy 250 GB, 3,5” [Samsung]- nagrywarka DVD Lightscribe [Samsung]- zasilacz 400W [Tracer]- stacja dyskietek- karta...
  • Giełda
  • napisane 08 06 2011 15:08
  • Wyświetlenia: 1295

[Zamienię] PC na laptopa

Witam. Zamienię PC na laptopa.Kontakt:GG - 32905726PS: Parametry sprzętu:System Operacyjny MS Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 Data Instalacji: 06 August 2009, 21:48 Numer Seryjny: [WYCIĘTY] Windows Security Center Firewall Enabled Antivirus DisabledCPU AMD Duron Rdzenie 1 Wątki 1 Nazwa AMD Duron Nazwa Kodowa Spitfire Obudowa Socket A...
  • Giełda
  • napisane 19 01 2011 01:08
  • Wyświetlenia: 1488