Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym tempem, ale ekran stał się czarny....
Witam, serdecznie wszystkich.Jestem nowy na forum, ale chciałbym uzyskać pomocy dotyczącej mojego komputera...Konfiguracja sprzętowa:Płyta główna:Typ procesora QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133)Nazwa płyty głównej Asus Sabertooth X58 (1 PCI, 2 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)Mikroukład...
Witam. Zamienię PC na laptopa.Kontakt:GG - 32905726PS: Parametry sprzętu:System Operacyjny MS Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 Data Instalacji: 06 August 2009, 21:48 Numer Seryjny: [WYCIĘTY] Windows Security Center Firewall Enabled Antivirus DisabledCPU AMD...
Witam.A więc tak:Od samego poczatku jak zakupilem komputer borykam sie z problemami, ale od początku. Najpierw konfiguracja:plyta MSI P7N sli Platinumzasilacz Antec DualTruePower quattro 850Wcpu C2D E8400 3ghzgrafika Gainward GF8800GT 1gb GSram GEIL evoone 800Mhz 4gbdysk 750GB Samsung sata2 32Mb cachewinXP PRO sp21.Windows Vista. Po podziale dysku na...
Generalnie komputer wiesza się podczas uruchamiania systemu windows xp.Ale zaczynając od początku. Kiedy włączałem komputer "na zimno" (np. po dwóch dniach albo po nocy) słychać, że dyski odpalają, niby wszystko się włącza, ale nic się nie dzieje. Monitor się nie włącza, nie słychać żadnych dźwięków NIC. Musiałem odciąć dopływ prądu, i ponownie...
Postanowiłem jeszcze trochę drążyć temat który dysk jest wydajniejszy: Samsung 830 64GB czy Crucial m4 64GB. Ich ceny są raczej podobne, wydajność również. Dlatego nie mogę się zdecydować który wybrać. Napiszę tu małe zestawienie oparte o testy portalu PClab. Niestety dyski różnią się pojemnością, Samsung ma 256 GB,...
WitamJestem nowym użytkowaniem i mam problem z instalacjąsystemu windows XP Professional na Samsung N110. Brat przyjechał z Anglii i chciał żeby mu od nowa wgrać system jako że netbook nie posiada napędu optycznego zrobiłem obraz na...
Naciskając przycisk F2 wchodzę chyba do BIOS'a (wcześniej już to robiłem, gdyby coś takiego było nie pisałbym do was o tym, bo to jest w większości poradników jak zainstalować system XP, poza tym był u mnie kolega, który robił już u siebie formaty i chciał znaleźć to Advanced BIOS Features i nie udało mu się) i nie znalazłem opcji Advanced BIOS...