Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Postanowiłem jeszcze trochę drążyć temat który dysk jest wydajniejszy: Samsung 830 64GB czy Crucial m4 64GB. Ich ceny są raczej podobne, wydajność również. Dlatego nie mogę się zdecydować który wybrać. Napiszę tu małe zestawienie oparte o testy portalu PClab. Niestety dyski różnią się pojemnością, Samsung ma 256 GB,...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym tempem, ale ekran stał się czarny....
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Generalnie komputer wiesza się podczas uruchamiania systemu windows xp.Ale zaczynając od początku. Kiedy włączałem komputer "na zimno" (np. po dwóch dniach albo po nocy) słychać, że dyski odpalają, niby wszystko się włącza, ale nic się nie dzieje. Monitor się nie włącza, nie słychać żadnych dźwięków NIC. Musiałem odciąć dopływ prądu, i ponownie uruchomić kompa i komp odpalał. Zaczęło...
Naciskając przycisk F2 wchodzę chyba do BIOS'a (wcześniej już to robiłem, gdyby coś takiego było nie pisałbym do was o tym, bo to jest w większości poradników jak zainstalować system XP, poza tym był u mnie kolega, który robił już u siebie formaty i chciał znaleźć to Advanced BIOS Features i nie udało mu się) i nie znalazłem opcji Advanced BIOS Features. Gdy klikam F2 okazuję się niby BIOS...
hej te 100MB które sobi sie samo przy instalacji to partycja na bitlockera systemu windows 7. jezeli nie chcesz tej partycji to zrob partycje w innym programie.co do partycji recovery - powina byc mozliwosc instalacja z tej partycji systemu naciskajac jakis guzik na kalwiaturze podczas starty systemu. -recovery -...
WitamJestem nowym użytkowaniem i mam problem z instalacją systemu windows XP Professional na Samsung N110. Brat przyjechał z Anglii i chciał żeby mu od nowa wgrać system jako że netbook nie posiada napędu optycznego zrobiłem obraz na Pendrive według tego sposobu http://walendowski.com/2009/02/19/
Witam.A więc tak:Od samego poczatku jak zakupilem komputer borykam sie z problemami, ale od początku. Najpierw konfiguracja:plyta MSI P7N sli Platinumzasilacz Antec DualTruePower quattro 850Wcpu C2D E8400 3ghzgrafika Gainward GF8800GT 1gb GSram GEIL evoone 800Mhz 4gbdysk 750GB Samsung sata2 32Mb cachewinXP PRO sp21.Windows Vista. Po podziale dysku na...
Witam. Otóż tydzień temu przeinstalowałem seego Samsunga R520 z Visty na Siódemkę. System dobrze się sprawuje, jest wyraźnie szybszy i wydajniejszy. Robiłem kopmletną instalację z formatowaniem dysków. Wcześniej na Viście miałem taką fajną funkcję w psamsungu - sktórty...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...