Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik...
Zainstalowałem Adobe Flash Cs3 i gdy chce go uruchomić to komputer nagle mi się restartujeCombofixComboFix 08-06-12.2 - Drexos 2008-06-14 17:43:06.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.526 [GMT 2:00]Running from: D:\ComboFix.exe * Created a new restore...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Witam,mam ten sam dysk Samsung SP2504C SATA II 250 Gb TAKI. Chodził mi dobrze, aż zaczął coś spowalniać (przy kopiowaniu przenoszeniu plików) wkońcu wyskoczył mi blue screen uruchomiłem ponownie, niby wszystko było ok aż do momentu, kiedy zaczęła się wbijać winda (czarny ekran i nic nie szło do przodu ).
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Postanowiłem jeszcze trochę drążyć temat który dysk jest wydajniejszy: Samsung 830 64GB czy Crucial m4 64GB. Ich ceny są raczej podobne, wydajność również. Dlatego nie mogę się zdecydować który wybrać. Napiszę tu małe zestawienie oparte o testy portalu PClab. Niestety dyski różnią się pojemnością, Samsung ma 256 GB,...
Hej,Przede wszystkim witam wszystkich użytkowników forum i z góry dziękuje za okazanie zainteresowania tematem Postaram się dość zwięźle przedstawić mój problem. Otóż za każdym razem, kiedy uruchamiam komputer po kilku godzinach uprzedniego spoczynku, doświadczam po drodze wiele dziwnych zjawisk. Przykładowo: Przy...
RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda,...
Witam!Proszę o sprawdzenie loga:CODE-BOXComboFix 09-05-01.1 - Marek 2009-05-01 23:26.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.48.1045.18.511.288 [GMT 2:00]Uruchomiony z: d:\documents and settings\Marek\Pulpit\ComboFix.exe * Utworzono nowy punkt przywracaniaUWAGA - TEN KOMPUTER NIE MA ZAINSTALOWANEJ KONSOLI...