Skocz do zawartości

samsung nc110 jak wejsc do biosu

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung nc110 jak wejsc do biosu

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32855

jak zainstalować windows7 na osobnej partycji

Witam posiadam Netbooka Samsung NP355V5C-S03PL i chciałbym sie dowiedzieć jak na niego wgrać Windowsa 7 obecnie jest win8 OS , jak wkładam płytkę z win7 to nie widzi go to samo w Biosie nie da sie ustawić bootowania by odpalić Instalator win7. W biosie na Seciurity jest...
  • Windows 7
  • napisane 12 01 2013 11:37
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 5388

Sata -> Sata2

Witam. Wczoraj kupiłem sobie wiekszy dysk bo moja 80siatka (sAta I) zrobila sie mała.Jest to Samsung 320gb, 7200rpm, 16mb cache, Sata II, HD321KJ.Niedość że zapomnialem o kablach i musialem sie wracac do skleputo po podlaczeniu dysku mam problem.Przy sprawdzaniu dysków przez BIOS na starcie komputer sie...
  • Archiwum
  • napisane 23 11 2007 23:14
  • Wyświetlenia: 1227

Komputer zawiesza się podczas grania

Witam wszystkich!Jestem nowy na forum i zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc. Mam problem ze swoim komputerem, od dluzszego czasu podczas grania, przegladania internetu lub zwyklego uzytkowania komputer odmawia mi posluszenstwa i zacina sie. Po prostu zatrzymuje sie w miejscu i jedynym wyjsciem na zrobienie czegokolwiek jest ponowne wlaczenie i wylaczenie (po wcisnieciu przycisku...

Samsung SM951 256GB SSD pod M.2 - problem

Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD Samsung 850 PRO 256GB SATA3...

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

Pomoc przy usprawnieniu komputera [400zł]

Moja konfiguracja to:Procesor : Intel Core 2 Duo - E8400 ~3GHzKarta Graficzna : Asus Radeon X1950 Pro (256Bit) 256MBPamięć : 1x2GB DDR2 Samsung 800MHzDyski: 2x160GB Seagate Barracuda 7200rpmPłyta Główna: Hewlett-Packard 0AAch, BIOS 786F1 v01.32Zasilacz: obecnie stockowy -...

[Sprzedam] Router TP-Link / płyta główna / nagr. DVD (ATA) / mon. CRT (17'') / gry, płyty, książki / Sempron 2400+ / RAM 512MB DDR400 / went. Tacens Pro / kable

Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
  • Giełda
  • napisane 17 08 2014 00:04
  • Wyświetlenia: 2055

Proszę o ocenę mojego zestawu.

No to zaczynając od końca: Płytę podmieniłbym na tego Gigabytehttp://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-z97x-gaming-5-z97-dualddr3-1600-sata3-raid-hdmi-dvi-d-sub-atx-ga-z97x-gaming-5-641683/W pełni cyfrowa sekcja zasilania, dual BIOS, trochę lepszy wybór od MSI. Jednak jeśli wolisz MSI to też śmiało możesz brać. Crucial M500 jest już chyba...

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3221

Nowa karta graficzna-jaka i czy będzie pasować?

Witam.Od dawna myślę nad nową kartą graficzną lecz nie wiem która jest najlepsza do 250zł i czy będzie pasowała do mojego sprzętu, karta musi być nowa.Podaję mój pozostały sprzęt--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------Komputer:Typ komputera Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft...
  • Archiwum
  • napisane 29 04 2008 17:54
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2046

Problemy ze startem BIOSu. P5K

Witamzestaw :plyta Asus P5K rev 1.02proc E4500Ram 2x1gb Patriot PDC22G6400LLK 4-4-4-12 2.2VGrafika Gigabyte HD 5770 1gbzasilacz CORSAIR 550Whdd sata WDC 500GBcdrom - brakfdd - brakdodatkowo:creative audigy 2 ZSkontroler LPT pod PCIKomputer jak sie uruchomi to chodzi bez zastrzezen, zero jakich kolwiek zawieszen itpTylko to wlaczanie komputera...Jesli jest wylaczony z sieci (fizycznie odciete...

Reset (nowego) komputera przy starcie.

WitamMam delikatnie mówiąc problem z komputerem, który to dopiero co wczoraj otrzymałem. Główny problem to przy ładowaniu systemu komputer się resetuje i tak w kółko, nic nie mogę więcej zrobić. W biosie wydaje mi się, że jest ok. Mój komputer wygląda tak: Procesor Intel Core i3-6100 3.7GHz, 3MB, BOX (BX80662I36100) Zasilacz Corsair...

Nowy zlozony komputer problem z bootowaniem windoswa i brak mozliwosc wejscia do biosa

Witam, wczoraj se zlozylem komputer, wszystko wydaje sie byc wporzadku z podlaczeniami itp, wchodzilem do biosa, ale niemam pojecia jak zainstalowac windowsa 8 w biosie z pendrive. Cos sprzeralem po tym biosie, zrestartowalem kompa i teraz nawet nie ukazuje mi sie obrazek z MSI...