Skocz do zawartości

samsung nc110 netbook xp

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung nc110 netbook xp

Netbook - który lepszy?

Nie polecam ci przekątnej 10 cali do pracy - głównie ze względu na niską rozdzielczość 1024x600. Polecam ci zastanowić się nad przekątną 12 cali, bo wtedy masz już rozdzielczość 1366x768. Sam netbook jest niewiele większy, a komfort pracy o niebo lepszy.Po drugie, jak chcesz dosć tanio - nie kupuj w komputroniku, jest to na ogół dość drogi sklep....

Problem z Ctrl w laptopie

Witam. Od jakiegoś czasu nie działa mi skrót ctrl +c , ctrl +v w netbooku Samsunga z Windowsem. Na początku jakoś na to nie zwróciłam uwagi, ale zaczęło mi to przeszkadzać. Szukałam na różnych forach i jakoś nic nie pomaga. Nie robiłam formatowania, nie mam wirusa. Proszę o pomoc.P.S.Jeżeli...
  • Notebooki
  • napisane 09 04 2012 20:03
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 6331

Laptop do 1800 zł (gotowe propozycje i inne)

Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/...

[FAQ] Polecane laptopy Październik/Wrzesień

Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...

Jaki laptop z listy? [dla studenta, ok 2000 zł]

Czesc Mam kilka laptopow do wyboru sposrod ponizszej listy. Ktory wedlug was bylby najlepszy dla serfowania po necie, odtwarzania i storowania duzo muzyki oraz ogladania filmow ?Te lapki sa w sklepie w moim miescie:http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-1545-t4400-2gb-500gb-w7hp.bhtmlhttp://www.euro.com.pl/laptopy-i-

jaki monitor z tunerem tv do 1300

Witam.Szukam rady kogos kto zna sie na monitorach..chodzi o to ze kupiłem sobie netbooka (12 cali procek e-350 karta Radeon HD6310M ) a ze to 12 to szukam jakiegos monitora 24-27 cali...w sumie juz znalazlem marke to samsung (chodzi o to ze daja 36 miesiecy gwarancji ) i znalazlem 3 modele -...
  • Monitory
  • napisane 15 11 2011 20:35
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 11279

Laptop dla dziewczyny ok 2100 zł

Witam,Chcę dziewczynie kupić laptopa do 2100 zł . Dosyć uniwersalnego bo będzie szperać w internecie ale też czasem zagra w jakąś gierkę , głównie seria The Sims - więc te gry muszą chodzić . Patrzyłem w różnych sklepach i znalazłem 2 lapki tylko nie wiem który lepszy...

Laptop za ok. 2500 zł

@Celdur: co masz przeciwko Asusom? Do pracy biurowej polecam Asusa B50AMa HDMI, eSATA i dobre głośniki, więc jak na model biznesowy to całkiem multimedialna maszyna.http://x-kom.pl/index.php?search_var=b50a&szukaj=SzukajDo gier Samsung R522, dostaniesz go za niecałe 2400...

[Sprzedam] ASUS 1201n *STAN IDEALNY*, Samsung Galaxy S *PĘKNIĘTA SZYBKA*

Witam,Mam do sprzedania używanego netbooka ASUS 1201n oraz używany telefon Samsung Galaxy S z pękniętą szybką.Poniżej linki do aukcji:ASUS 1201n 1.6GHz 2GB 320GB *STAN IDEALNY*Samsung Galaxy S *PĘKNIĘTA SZYBKA*
  • Giełda
  • napisane 20 06 2012 21:30
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2197

Laptop do 1800 zł

Witam :)Przymierzam się powoli do zakupu nowego laptopa cena to max 1800 zł. Bede brał na raty sprzet wiec interesują mnie sklepy naziemne typu media markt czy rtv euro agd.Moje propozycje:http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/samsung-np-r540-jt04pl-w7hp.bhtmlhttp://www.euro.com.pl/laptopy-i-...

laptop do gier za [2499PLN]

a więc jeszcze raz chciałbym was prosić o rade już upatrzyłem sibie w sklepie owe modele laptopó które są podobne do ultrabooków. tylko kwestia tego co mają s środku oto kilka z nich.w jednym sklepie o nazwie RTV EURO AGDAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDTutaj doradzca mi zaproponował w cenie 2299zł taki sam model tylko że z procesorem...

Jaki laptop do gier, programowania i zastosowań mulitimedilanych za [2800PLN]

Witam! Czy opłaci się kupować któryś z tych laptowpów? Chodzi mi o grę shogun 2 i rome 2 tw, programowanie, cad cam, internet do 20mb i w ogóle długo siedzę przed komputerem - myślę , że za takie pieniądze laptop powinien być bardzo wydajny. Czy pogram na tych laptopach na wysokich...

fajny netbook dla wymagającej kobiety

2000zł dać za notebooka to troche przesada poniżej wytypowałem 3 notebooki, myślę że ostatni będzie w sam raz. Ale sama zdecydujesz NETBOOK SAMSUNG N102S-B01PL N2100 1GB 320GB WIN7 (2784228506) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.ASUS X101CH N2600 1GB 320GB HDMI...

[2500-3000] notebook na studia

Witam!prosze o doradzenie mi ktory z tych laptopow kupic, moze jest cos lepszego w necie? chcialbym wybrac cos z tych, gdyz sa one w sklepach w moim miescie, jesli jednak jest cos lepszego to prosze o pomoc .komputer ma miec zastosowanie uniwersalne, wiem ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego... powiedzmy ze glowne przeznaczenie to internet, filmy, od czasu do czasu...