WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...
Skleciłem takie coś (w tym opolu brakuje pare czesci, a jak są to rzeczywiscie o 50zł drozsze)Sklepy:www.agito.plwww.apollo.pl* PROCESOR: Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz BOX Cena: 323złLink: http://www.agito.pl/core_2_duo/intel_core_...040.330915.html* PŁYTA GŁÓWNA: Asus P5Q Cena: 334Link: http://www.agito.pl/socket_775/asus_p5q.776.332489.html * KARTA...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...
Cześć, potrzebuję wydajnego kompa do pracy, jak i do grania w nowe gry typu GTA V. Obudowa ma być mała i estetyczna, stąd ten format. Co sądzicie o poniższym zestawie? http://www.morele.net/inventory/info/tWa7VW/ Pamięć GoodRam PLAY 16GB/1600 (2*8GB) CL10-10-10-28 - GY1600D364L10/16GDCZasilacz Chieftec GPS-500A8 (80+) 500W (GPS-500A8)Napęd ...
Witam, jestem wymagającym graczem oraz początkującym grafikiem. Potrzebuję pomocy z doborem nowszego sprzętu, aktualnie posiadam: Płyta główna: ASUS Sabertooth 990FX R2.0Zasilacz: Fortron Aurum Pro 850WProcesor: AMD X8 FX-8350 4,0GHzChłodzenie CPU: Be Quiet! Shadow Rock 2 coolerChłodzenie obudowy: 2x Shadow Wings i 1x Pure Wings 2 "Be Quiet!" (120...
Nie wiem dla czego ale zresetował mi sie bios i przestał wykrywac dyski twarde, za pomocą internetu jakoś tam ustawiłem, że je wykrywa ale nie jest za dobrze, wentylator zaczał pracowac na najwyższych obrotach i zawiesza mi sie co jakiś czas . Mialem wiele problemów z tym koputerem w serwisie był z 4 razy. 1 naprawa to plyta glówna wymienili ja na taką...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi,a więc tak, mam już jasną sytuację, odliczając monitor i system operacyjny mam równo 1974zł (załóżmy że góra do ~2000zł) na zakup komputera.Byłem dziś u kolegi i spisałem sobie jego specyfikację sprzętową:Płyta Główna: ASUS M2V Socket AM2Procesor: AMD Athlon 4200+ Socket AM2Pamięć: 2x DDR 1GB PC-667Grafika: GeForce 8600GT...
No to zaczynając od końca: Płytę podmieniłbym na tego Gigabytehttp://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-z97x-gaming-5-z97-dualddr3-1600-sata3-raid-hdmi-dvi-d-sub-atx-ga-z97x-gaming-5-641683/W pełni cyfrowa sekcja zasilania, dual BIOS, trochę lepszy wybór od MSI. Jednak jeśli wolisz MSI to też śmiało możesz...
Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...
Witam wszystkich , chciałbym sobie złożyć komputer który da rade w najnowszych grach i spełni moje wymagania do tworzenia muzkyki.Do muzyki wiem czego mi potrzeba, ale co do gier musze zapytać was o zdanie, mam na oku pare komponentów które mnie by chyba zadawalały , ale nie jestem pewnien czy po złożeniu tego w całość,wszystko będzie zgodnie grało, to znaczy np. procesor z