Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam. Od jakiegoś czasu nie działa mi skrót ctrl +c , ctrl +v w netbooku Samsunga z Windowsem. Na początku jakoś na to nie zwróciłam uwagi, ale zaczęło mi to przeszkadzać. Szukałam na różnych forach i jakoś nic nie pomaga. Nie robiłam formatowania, nie mam wirusa. Proszę o pomoc.P.S.Jeżeli...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje...
Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD Samsung 850 PRO 256GB SATA3...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Możliwe że to wina pamięci. Samsungi są kapryśne i pracują dobrze tylko z wybranymi chipsetami. Spróbuj na innych kościach choćby Kingston czy Goodram. Miałem samsungi na innej platformie to niestety musiałem sprzedaż bo nie pracowały na nominalnych parametrach. no i dokładnie ;) przerobiłem w serwisie 4...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Siema.Mam do was prośbę, ponieważ u mnie w mieście niestety sprzedawcy w sklepach nie umieją tzn. nie znają się na tym co sprzedają i nie umieją doradzić co kupić a raczej DLACZEGO kupić dany telefon i pokazują/czytają specyfikacje obok telefonu :X.Potrzebuje abyście podali polecane hmm najlepsze telefony w danych przedziałach cenowych i napisać dlaczego ten jest akurat w tej cenie najlepszy...
Hey.Mam w planach zakup laptopa. Jako, że niewiele się na tym znam, proszę was o pomoc. Laptopa potrzebuje do:- codziennego użytki (prac biurowych - word, excel, internet etc.)- oglądania filmów (głównie online)- grania w online gry (głównie The Settlers Online - mój poprzedni komputer był strasznie wolny i nie dało się na nim prawie nic zrobić, nie...
Witajcie. Mam problem dotyczący płynności obrazu na monitorach podłączonych do dekodera. Zacznę od początku. Korzystam z pakietu telewizji UPC i posiadam dekoder UPC Mediabox HD. Nie posiadam telewizora, jako ekran służą mi: monitor FullHD DELL U2311Hb (podłączony do dekodera przez HDMI – przejściówka DVI -> HDMI) oraz SD monitor/TV Samsung...
Witam, mam problem z procesem SYSTEM ->100% wykorzystania procesora: zrobiłem log HJT, proszę o analizę i pomoc. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5Scan saved at 13:33:30, on 2017-02-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) FIREFOX: 51.0.1 (x86 pl)Boot mode:...
Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...