Witam!Sprzedaję używany telefon: SAMSUNG C3050Stan: bardzo dobry, nosi lekkie ślady użytkowania.Telefon posiada sim-locka do sieci Orange.Zestaw składa się z:- Telefon SAMSUNG C3050- Ładowarka- Słuchawki- Instrukcja http://allegro.pl/...
Witaj.No jest tu "reklamiarz"Odinstaluj (jak będzie na liście ) :Winamp ToolbarTUTO4PCClaro LTD toolbarAVG Security ToolbarAshampoo PO ToolbarBonjourPC Performer ManagerUruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej::OTLIE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =...
WitamChciałbym Wam przedstawić nasz sklep, a mianowicie:http://jackshop.plPrzedmioty, które u nas znajdziesz oraz ich ceny w promocji:Doładowania np:Orange100 za 80złOrange50 za 30złOrange25 za 15złPlus 100zł za 75złPlus 50zł za 30złPlus 30zł za 20złT-mobile 150zł+30min za...
Nie polecam ci przekątnej 10 cali do pracy - głównie ze względu na niską rozdzielczość 1024x600. Polecam ci zastanowić się nad przekątną 12 cali, bo wtedy masz już rozdzielczość 1366x768. Sam netbook jest niewiele większy, a komfort pracy o niebo lepszy.Po drugie, jak chcesz dosć tanio - nie kupuj w komputroniku, jest to na ogół dość drogi sklep. Najlepiej szukać na ceneo oraz allegro, można...
witam, mam samsunga J700 z blokadą na orange, no wlasnie tu problem. robilem wg instrujkcji kolegów z innego tematu co do zdejmowania locka kodem. chcąc nie chcąc teraz mam simlocka nawet na macierzystą siec telefonu, na orange w którym był on kupiony, koledzy co moge zrobic? da...
Witam, mam kłopot z Samsungiem C300Otóż zakupiłem ten telefon mojemu ojcu w maxie orange, od razu poprosiłem ich o zdjęcie sim locka (na co sie zgodzili), bo ten aparat bedzie mu potrzebny w Norwegii, gdzie niedługo wyjeżdza i chce włożyć norweską kartę.Sprawdziłem telefon na swoim numerze i okazało się ze sim lock...
Jak zdjąć sim locka z tel samsung s3650 corby?? kupiłem samsunga s 3650 corby w Orange, wyjeżdżam za granice i chce zdjąć sim locka. może ktoś wie jak to zrobić???
Witam, mam mały problem z simlockiem a mianowicie kupilem telefon w angli(polski soft) odblokowalem go tym sposobem:1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora(nie tego operatora, którego karty działają).2. Jak wyskoczy napis, że zła karta to wklep *#9998*3323# i jak wyskoczy napis do wciśnij Exit(prawym softkeyem). Wybierz malloc fail. Twój telefon się zrestartuje i uruchomi z włożoną...
HejJa też chciałem samemu i teraz mam "phone freeze" na 3 sieci (PLAY, ERA,ORANGE). Jeśli ktoś ma radę na to, to proszę o odpowiedź na a_l_f@op.plZ góry dziękialfik tu jest odpowiedż KulanKendi Multi-Client SAMSUNG 3G MSL unlock