Skocz do zawartości

samsung nc110 zacina sie co poradzic

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung nc110 zacina sie co poradzic

Dysk Twardy Samsung Spinpoint F3 HD502HJ PROBLEM

Dysk zwalnia i się zacina Co robićPost przez bialasek09 » 04.07.2011 (Pn) 14:37jest to nowy dysk.Bo mój poprzedni Samsung 250GB 7200rpm SATA2 16MB (HD252HJ) Strasznie się zacinał i spowalniał komputer (od nowości).dlatego po roku używania tamtego dysku postanowiłem...

Komputer zacina sie podczas grania

witam!mam nastepujacy problem z kompem:zacina sie podczas grania (niestety rowniez w starsze gry i na niskich ustawieniach grafiki)wyglada to tak ze obraz sie zatrzymuje a dzwiek idzie dalejpo chwili dzwiek sie zacina (efekt jak przy zacinajacej sie plycie)po czym rowniez...
  • Kosz
  • napisane 07 10 2007 21:54
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2463

Jaki dobry tani laser?!

Zamierzam wreszcie kupić laserową drukarke moja atramentówka właśnie wyzioneła ducha ;-C. Przeznaczyłem tak 4 stówki na ten sprzęcik. Wynalazłem i po części wziołem te trzypod uwagęSamsung ML-1640HP LaserJet P1005Samsung ML-2240Chciał bym dowiedzieć sie o ich plusach i minusach. A może i inne modele

Gry zacinają się na dobrym zestawie komputerowym.

Witam. Otóż jak w temacie, gry zacinają się na dobrym zestawie PC. PC: AMD Phenom x4 955 3.20GHz + Scythe Mugen Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1GB GooDRam 4gb 1333mhz CL9 bequiet purepower l7 530w MSI 870-C45 Samsung 500GB model HD502HJ ATA Nie mam tu na myśli gier takich jak Battlefield 4 bo to...

Napęd DVD nie czyta płyt...

Witam,Mam nagrywarke DVD LG GH22LS50. Kazda plytke jaka nagra mi kolega na swoim samsungu nie moze byc odczytana. Pojawia sie nastepujacy komunikat:Trzeba zaznaczyc, ze wczesniej na XP Pro nie bylo -zadnych- problemow. Dopiero na Win7 pojawily sie problemy.1. Firmware ze strony producenta zaktualizowany.2. Nie ma konfliktow w menedzerze urz.Napęd nie...
  • DVD/CD/BlueRay
  • napisane 27 06 2010 11:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 8160

Windows7 zacina się podczas normalnej pracy

Witam,Do tej pory korzystałem z Win7 PRO 32 bit na dysku samsung 160GB, komp ciągle mi się zacinał. Dziś kupiłem samsunga 500GB HM500JJ i zainstalowałem na nim Win7 64bit. Win się zaktualizowałem, następnie zainstalowałem nortona 360 oraz Malwarebytes anti malware. Jakie było...
  • Windows 7
  • napisane 04 06 2011 22:58
  • Odpowiedzi: 25
  • Wyświetlenia: 11373

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Mam problem! Więc gdy gram w gry typu: Assassin's Creed, Call of Duty 4: Modern Warfare, Counter Strike: Source etc. przy włączonym internecie gra zacina się z charakterystycznym burczeniem po ok. 5 minutach. Pół roku temu miałem ten sam problem po wymienieniu kilku części na nowsze, ale przy zawieszeniu pojawial się niebieski ekran....

Logi - Wolne wczytywanie

Siemanko,mam bardzo uporczywy problem. Chodzi o to, że od niedawna wszystkie moje gry wczytują się bardzo dług. Przyszło to z dnia na dzień i zupełnie nie wiem dlaczego. Dajmy na to kilka dni po ów spowolnieniu, gdy jeszcze myślałem ze to nic takiego zainstalowałem sobie GTA IV i do teraz początkowe wczytywanie (od kliknięcia na ikonę do pojawienia się menu gry) trwa jakieś 15-20 minut po czym...

problem z komputerem - wolne ładowanie się gier

Siemanko,mam bardzo uporczywy problem. Chodzi o to, że od niedawna wszystkie moje gry wczytują się bardzo dług. Przyszło to z dnia na dzień i zupełnie nie wiem dlaczego. Dajmy na to kilka dni po ów spowolnieniu, gdy jeszcze myślałem ze to nic takiego zainstalowałem sobie GTA IV i do teraz początkowe wczytywanie (od kliknięcia na ikonę do pojawienia się menu gry) trwa jakieś 15-20 minut po czym...
  • Windows 7
  • napisane 11 11 2011 20:48
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2250

komputer do grania za 2500 - 2600zl

Witam, to moj pierwszy post na forum i chcialem sie was poradzic w sprawie zakupu nowego sprzeciku, a mianowicie:Intel Core i3 550 3,2 GHzPłyta LGA 1156 MSI H55-GD65Pamięć Goodram DDR3 4096 MBPC1333 Dual 2x2048Dysk Samsung 500 GB 7200 SATAKarta GraficznaASUS EAH5770 Radeon HD5770 1GB DDR5 128 bitDVD-RW LG GH22N...

problem z dyskiem

witam!mam kolejny problem z dyskiem. rok temu kupilem nowego samsunga. podzielilem go na partycje. za jakis czas jak chcialem sformatowac jedna z partycji zeby posprzatac ale formatuje 2% i lipa zacina sie. nieprzerwanie caly czas swieci sie czerwona dioda na przednim panelu. probowalem cos robic Spin Ratem ale...
  • Archiwum
  • napisane 20 06 2007 16:53
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1075

Zużywanie całej pamięci ram i dysku

Laptok ma już z 4-5 lat. Samsung RF511. 4gb ramu, procesor i7 2ghz, dwie karty, jedna zintegrowana, druga geforce 540m, nie wiem co jeszcze mogę dodać żeby przybliżyć rozwiązanie problemu. Rok temu informatyk mi go rozkręcał i czyścił z kurzu, nie grzeje się i stał się milion razy szybszy. Do czasu.​ Przed formatem miałem odpalone Google Chrome no i...
  • Notebooki
  • napisane 06 12 2015 16:57
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 3580

Wymiana części czy nowy zestaw ? na ulepszenie [około 500]

Witam, chciałem zapytać i ogólnie się z orientować czy wystarczy kupić kilka lepszych części czy się tego w ogóle nie opłaca i lepiej byłoby kupić nową skrzynkę. Celem wymiany jest wydajność podczas grania ponieważ w obecnej sytuacji gry zacinają się nawet przy niskich detalach i posiadają małą liczbę FPS dodatkowo cały komputer strasznie wolno chodzi...

modernizacja komputera [kwota nie określona]

Witam, chciałem zapytać i ogólnie się z orientować czy wystarczy kupić kilka lepszych części czy się tego w ogóle nie opłaca i lepiej byłoby kupić nową skrzynkę. Celem wymiany jest wydajność podczas grania ponieważ w obecnej sytuacji gry zacinają się nawet przy niskich detalach i posiadają małą liczbę FPS dodatkowo cały komputer strasznie wolno chodzi...