Skocz do zawartości

samsung np r540 jt03pl forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung np r540 jt03pl forum

[FAQ] Polecane laptopy Październik/Wrzesień

Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...

Problem z kartami microSD.

Witam wszystkich forumowiczów.Mój problem wygląda następująco:Posiadam laptopa Samsung R540 i 64-bitowego Windowsa 7. Komputer bez problemu czyta karty SD przez wbudowany czytnik kart.Problem pojawia się z kartami microSD. Windows pokazuje dysk wymienny, ale jest on...

Samsung NP-R540-JT03PL- Co o nim sądzicie ?

Witam, zastanawiam się nad kupnem tego notebooka: http://www.promoceny.pl/detail/media-markt-notebook-samsung-np-r540-jt03pl-51033/ . Nie wiem jednak, czy jego grafika jest wystarczająca do projektowania w programach typu CAD (np w Autocadzie). Będę bardzo wdzięczna za odpowiedźPozdrawiam:)
  • Notebooki
  • napisane 16 02 2011 22:44
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 6373

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Simlock Samsung

Simlock Samsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your phone and insert the SIM-card that you...
  • Simlock Samsung
  • napisane 19 03 2007 14:27
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 81695

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

Logi - Profilaktyka

Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...

Restart Komputera przy uruchamianiu Adobe Flash Cs3

Zainstalowałem Adobe Flash Cs3 i gdy chce go uruchomić to komputer nagle mi się restartujeCombofixComboFix 08-06-12.2 - Drexos 2008-06-14 17:43:06.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.526 [GMT 2:00]Running from: D:\ComboFix.exe * Created a new restore point[color=red][b]WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE...
  • Oprogramowanie
  • napisane 14 06 2008 17:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2671

Dysk Twardy Samsung Spinpoint F3 HD502HJ PROBLEM

Dysk zwalnia i się zacina Co robićPost przez bialasek09 » 04.07.2011 (Pn) 14:37jest to nowy dysk.Bo mój poprzedni Samsung 250GB 7200rpm SATA2 16MB (HD252HJ) Strasznie się zacinał i spowalniał komputer (od nowości).dlatego po roku używania tamtego dysku postanowiłem zakupićSamsung Spinpoint F3 HD502HJ.Niestety po...

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

Samsung Nexus S - komplet, ideał, gwarancja, ICS

Witam,mam do sprzedania telefon Samsung Nexus S i9023.http://allegro.pl/samsung-nexus-s-i9023-komplet-gwarancja-ideal-i2432979557.htmlTelefon w 100% sprawny, stan idealny.Gwarancja producenta do 23.02.2014.Jest to wersja z ekranem SLCD tj. bez ziarna PenTile, dającym bardzo ostry obraz i świetną widoczność nawet w...
  • Giełda
  • napisane 19 06 2012 17:56
  • Wyświetlenia: 2682

Samsung 971P czy Samsung 940FN

WitamMam zamiar kupować monitor do 1500zł. Mam dwa modele samsunga do wyboru, doradźcie który lepszy:19" Samsung SyncMaster 971P Black19" Samsung SyncMaster 940FNJeśli są na tym forum posiadacze tychh monitorków to bardzo...
  • Archiwum
  • napisane 06 04 2007 17:06
  • Wyświetlenia: 1496

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...