Skocz do zawartości

samsung np r540 jt03pl opinie forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung np r540 jt03pl opinie forum

[FAQ] Polecane laptopy Październik/Wrzesień

Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

Prosze o pomoc

Nom i mam kolejny problem...Napisała bym to w temacie o dyskach ale nie chce spammować.Nom chyba że sami mi każecie tam napisać A mianowicie zakupiłam już dysk Seagate 500GB SATA II 32MB Cache .Nom i jak dzisiaj zauważyłam, w opiniach o tym dysku on często się psuje A znając moje szczęście i mnie to nie ominie Myślę nad tym aby iść w Poniedziałek do...
  • Archiwum
  • napisane 13 09 2008 18:57
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 3040

Samsung 971P czy Samsung 940FN

WitamMam zamiar kupować monitor do 1500zł. Mam dwa modele samsunga do wyboru, doradźcie który lepszy:19" Samsung SyncMaster 971P Black19" Samsung SyncMaster 940FNJeśli są na tym forum posiadacze tychh monitorków to bardzo...
  • Archiwum
  • napisane 06 04 2007 17:06
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1498

1 z 9 konkretnych modeli monitorów

Witam Forumowiczów. Zakładam ten temat ponieważ potrzebuję Waszej pomocy, Waszej wiedzy i doświadczeń związanych z monitorami. Mam do wykorzystania bony towarowe w pewnej sieci sklepów rtv agd o wartości 600zł. Wybór padł na monitor, gdyż mój już jest wysłużony. Przeglądając ofertę ów sklepu zamieszczoną w internecie wytypowałem 9 modeli, moim zdaniem...
  • Monitory
  • napisane 26 10 2010 01:32
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 12201

lepiej kupić 12 GB RAM czy dysk SSD - GRY !

Mam dylemat. Otóż niedawno Intel zapewniał, że dyski SSD poprawiają płynność rozgrywki. Moje pytanie jest takie:Czy mniejsze spadki FPS oraz większą płynność podczas gry zaobserwujemy mając grę zainstalowaną na dysku SSD i mając 4 GB RAM czy lepiej jednak będzie to chodzić na 12 GB RAM ale bez dysku...
  • Pamięci RAM
  • napisane 27 02 2011 22:41
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 27230

Komputer do gier za ok. 3000 ZŁ

Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...

Monitor do gier/multimediów [~1000-1500zł]

Witam. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić drugi monitor. Aktualnie posiadam http://www.komputronik.pl/product/62423/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/24_Samsung_SyncMaster_2443BW.html o rozdziałce 2048x1152, dobrze się na niej ogląda multimedia. Jest on dość starej daty - mam go ponad 6 lat, dlatego szukam nowego głównego monitora, tak...
  • Monitory
  • napisane 31 05 2015 14:08
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5823

[3000zl] Laptop na studia i do gier. Ktory wybrac?

Witam, nie znam się zupełnie na laptopach ale trochę, poszperałem w internecie przejrzałem forum i wybrałem kilka , które są moim zdaniem godne uwagi. Laptop będzie mi służył głownie do siedzenia w internecie, jednak jestem miłośnikiem gier więc jeśli znajdę tylko trochę czasu to napewno będę chciał sobie pograc w jakieś nowsze tytuły, dlatego zależy mi...

Zestaw komputerowy+monitor za 5000zł

Witam wszystkich forumowiczów!!Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w złożeniu zestawu komputerowego do 5000zł. Przedstawię to co złożyłem sam i chciałbym poznać waszą opinię oraz zdanie na temat wybranych części.Komputer będzie przeznaczony do grania, przeglądania internetu, oraz multimedii.Procesor : Intel...

Laptop dla inżyniera

Witam wszystkich!Na wstępie przepraszam, jeśli coś źle zrobiłem - źle umieściłem temat itp. Szukałem w sieci na wielu forach odpowiedzi na mój problem, ale niestety nie udało mi się jej znaleźć. Pomimo, że ten temat pojawia się dość często w sieci chciałem go poruszyć jeszcze raz, ponieważ moje oczekiwania/wymagania są trochę inne niż te o których najczęściej można przeczytać. Jednocześnie nie...

Pomoc w wyborze między 2 laptopami!

Witam.Po poszukiwaniach laptopa biorę pod uwagę dwa modele. Prosiłbym bardzo o wyrażenie opinii który będzie lepszy, Lap będzie używany do wszystkiego najmniej do gier(chyba że mnie coś trąci i zacznę grać) i. Liczy się przede wszystkim wytrzymałość aby straczył na długi czas.Cena między nimi wynosi około 270zł. Proszę o szybką pomoc w sprawię

Zestawy komputerowe z Allegro

Na naszym forum jak i wielu innych pojawiła się moda na sygnaturki z opisem wskazującym, że tanie komputery z allegro to szajs i "gimela". Czy tak naprawdę jest postaram się zweryfikować.Zacznijmy od założeń użytkownika jednego z młodych for komputerowych:1. Nieoptymalne dopasowanie podzespołów - zgadzam się, najczęściej spotykane konfiguracje...

Zestaw do 2500 zl bez monitora, ale z obudowa

Witam. Chcialbym prosic o opinie w sprawie ponizszego zestawu (planuje zlozyc w sklepie esc.pl, stamtad tez sa podane ceny). Procesor - Intel Core 2 Duo E8200 - 510zlCooler na procesor - Pentagram Karakorum - 80zlPlyta glowna - Asus P5K Pro - 330zlPamiec RAM - Patriot 2x1 GB PC800 - 140zlKarta graf - GeForce 9800 GTX 512 Palit - 799zlNagrywarka dvd -...