Skocz do zawartości

samsung p2070 brak obrazu

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung p2070 brak obrazu

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11752

Samsung Corby S3650

RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda,...

[Sprzedam] Samsung Galaxy Ace GT-S5830i CPU 832 MHz

Soft android 2.3.6 bez Brandu sieciowego i dodatków sieciowych typu ikon internetu itp. danego operatora w oprogramowaniu.Fabryczne Oprogramowanie SamsungaBez Simlocka, czyli na wszystkie karty SIMTELEFONY NOWE !Folia fabryczna na ekraniewszystkie akcesoria fabrycznie spakowaneOpis techniczny:Aparat 5MpxWyświetlacz 3,1-3,5 calaDzwonki polifoniczne,...
  • Giełda
  • napisane 19 01 2013 18:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2850

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

Monitor DELL + dekoder UPC i problem z płynnością obrazu

Witajcie.  Mam problem dotyczący płynności obrazu na monitorach podłączonych do dekodera. Zacznę od początku. Korzystam z pakietu telewizji UPC i posiadam dekoder UPC Mediabox HD. Nie posiadam telewizora, jako ekran służą mi: monitor FullHD DELL U2311Hb (podłączony do dekodera przez HDMI – przejściówka DVI -> HDMI) oraz SD monitor/TV
  • Monitory
  • napisane 16 03 2017 23:33
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7603

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Monitor dla grafika 22'-23'

Witam,Zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc w doborze monitora. Tematow tego typu było zapewne dosc wiele, ale nie znalazlem nic co by rozwialo moje watpliwosci.Moze na poczatek pare konkretow. Jestem grafikiem, a dokladniej webdesignerem. Nie wiem czy mozna to juz nazwac profesjonalizmem (bo pytanie z zakresu "potrzebujesz monitora dla profesjonalisty?" zapewne padnie) ale...
  • Monitory
  • napisane 05 02 2010 17:41
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 6573

Cooler Master HAF 932- obudowa stworzona do LC

Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę w sposób ciekawy, inny niż...

HTC Magic

1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon kupić, na początku myślałem o Noki 5800, lecz symbian...

która panorama?

witam, proszę o pomoc/radę w wyborze monitora...opisy z komputronika...ceny z komputronika i innych...monitor ma być raczej do wszystkiego filmy, internet, pisanie, troche do gier i grafiki...20" BenQ FP202WA srebrno-czarny 769,- Agito.pl: 709.00 zł20"; wielkość plamki: 0,258 mm; maksymalna rozdzielczość obrazu: 1680 x 1050 pikseli; czas...
  • Archiwum
  • napisane 26 08 2007 13:17
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2697

[Sprzedam] Router TP-Link / płyta główna / nagr. DVD (ATA) / mon. CRT (17'') / gry, płyty, książki / Sempron 2400+ / RAM 512MB DDR400 / went. Tacens Pro / kable

Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
  • Giełda
  • napisane 17 08 2014 00:04
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2070

Trudny wybór mobilnego laptopa ok. 2800zł

Witam!Rozglądam się za notebookiem. Mam trochę większe wymagania od "dobry do 3000zł" Budżet to ok. 2800zł.Rozmiar:Szukam czegoś nieco bardziej mobilnego. Z jednej strony nie sądzę, żebym bardzo często go wynosił z domu, jednak za rok studia i tam się to może akurat przydać. Kobyłę 15.6" ciężko się przenosi, chciałbym laptopa wrzucić do torby albo plecaka, między książki....

ASUS HD 7870 DirectUII V2

Cześć.Na początku chciałem przeprosić za brak litery n z kreską ale coś mi się z klawiaturą stało. A co do meritum sprawy to wygląda ona następująco. W sierpniu tego roku kupiłem komputer o specyfikacji:CPU: Intel Core I5 2500KPłyta: AsRock P67 Pro3Dysk: Segate 500GBPamięci: 2x goodram ddr3 4096mb pc1333 cl9GPU: Gigabyte HD7850 OCZasilacz: XFX Core 550WOd...
  • Karty graficzne
  • napisane 02 01 2013 20:51
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4304

Asus P5KPL\1600 problem z włączeniem kompa

Witam gorąco wszystkich forumowiczów!!Mam problem z komputerem, najpierw przedstawie moja konfiguracje.Asus P5KPL\1600Core 2 Quad Q8400 4x2.66GHZ l2 4mb 1333mhz4 GB DDR2 800 A-DATA dual Geforce 9800 GT 1024MBHDD SATA 500 SamsungPierwszy problem pojawił się pod czas próby zainstalowania systemu, żadna samo botująca sie płyta nie startowała po...