Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...
Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się...
RECENZJASAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat...
Witam,posiadam laptopa acer 5750G (i3,540m,8gb, 256gb ssd) i mam kilka pytań :1. czy ktoś może wie jakiej grubości powinny być termopady i Phobya Thermopad XT 120 x 20 x 1mm 7W/m będą dobre?1a. Czy im większa przewodność ciepła termopadu i pasty tym lepiej, czyli 7W/m lepiej przewodzi niż 2W/m?2. czy jest sens wymieniać pastę na Geild GC Extreme czy może wystarczy MX-2?3. czy to możliwe,...
Witam,Zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc w doborze monitora. Tematow tego typu było zapewne dosc wiele, ale nie znalazlem nic co by rozwialo moje watpliwosci.Moze na poczatek pare konkretow. Jestem grafikiem, a dokladniej webdesignerem. Nie wiem czy mozna to juz nazwac profesjonalizmem (bo pytanie z zakresu "potrzebujesz monitora dla profesjonalisty?" zapewne padnie) ale...
Dajmy może bez zintegrowanej grafiki, (mam compaq nx9020 chodzi jak żyletka jako komputer diagnostyczny do aut oprócz wymiany taśmy od matrycy (6zł) nic go nie boli 12 lat już ma).Oglądałem IZaK Twoją propozycję tego samsunga i jest interesująca...Powiedzcie coś może o tym modelu, ktoś miał problem z samsungiem...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Hej z racji tego ze moja nagrywarka (LG GSA-H20L) zaczela wydawac dzwne dzwieki postanowilem szukac zastepstwa...na chwile obecna myślę nad: LG GH20NS10 -90zł Pioneer DVR-215 -90zł Samsung SH-S203P -86zł-na chwile obecna słaniam sie do kupa samsunga - najniższe czasy dostępu + LS (w poprzedniej tez mialem...
1 - FHD bez problemu, w każdym systemie można zmieniać wielkość czcionek4 - 300 Mb/s częstotliwość 5 GHz oraz 150Mb/s w częstotliwości 2,4 GHz, być może wystarczy...6 - http://www.dobreprogramy.pl/Samsung-udostepnia-narzedzie-do-poprawy-wydajnosci-dyskow-SSD-z-serii-EVO,News,58540.html7 - nie bież nic z 6GB bo to jest 4+2 i nie działa...
Jak w temacie zastanawiam się który z tych dwóch monitorów kupić. Model Samsung 27" LCD C27A550U jest średnio o 400-500zł tańszy niż model Samsung LCD LC27A750X, więc teraz pozostaje pytanie w czym ten drugi jest lepszy. Przeglądałem i czytałem różne opisy i recenzje,...
Witam, przymierzam sie do zakupu nowego sprzetu Nie chce wykraczac ponad ustalona kwote, nic dokladac bo wyjdzie ze wydam 5k Bardzo spodobal mi sie sklep morele.net w ktorym mam odbior osobisty w swoim miescie wiec produkty wybieram z ich strony:)Wiec sprawa wyglada nastepujaco:Pocesor: AMD X4 Athlon II 630 95W 2.8 2MB 338,10 złPlyta glowna: MSI 770-G45 235,10 złRam: Good Ram DDR3 2048MB...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Jak chcesz mieć wytrzymały telefon to polecam Samsunga Solida, którego fajna recenzja jest tu http://smartmobile.pl/recenzja-test-samsung-solid-b2100-extremalny Jednakże nie ma on wifi, ale za to bateria wytrzyma nawet dwa tygodnie.Jeżeli koniecznie zależy ci na wifi to E51...
Witam.Chciałbym Wam przedstawić recenzje karty GTX460.Jest to model firmy Gigabyte po OC z chłodzeniem Windforce. Karta wyposażona w 768MB pamięci DDR5. Karty jest z tej samej półki cenowej i wydajnościowej co HD5830. Miała premierę w lipcu 2010r. Średnia cena GTX460 to 570zł firmy Palit.. Ja za swój egzempalrz zapłaciłem 628zł w jednym z lepszych...